...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle

Love is in the Hair

16.02.2015.

   Hair show "Love is in the Hair" , koji su organizovali Maja Ivanov Šapošnjikov i Novosadski klub frizera, održan je u nedelju u klubu Pelican International Social Exchange. 

.

Foto: Milan Milinkov

  Ljubitelji šik frizura koji su posetili sinoćni događaj imali su priliku da se upoznaju sa interesantnim kreacijama dveju frizerki – Milice Štegmajer i Mirjane Pavlović Mime, kao i da ćaskaju uz muziku dj  Mithza i dj Mirjana i da uživaju u performansu vilinskog plesa.

  Milica Optimistična je najbolje savete dobila od svoje bake koja je započela ovu frizersku tradiciju. Slogan pod kojim se predstavlja je „Šta oči vide, ruke naprave“. Miličine oči inspirišu ljudi za koje kreira frizure.

pelican jpg

   Iako je najbolje savete dobila od bake, stilovi im se razlikuju. Milica se trudi da kroz svoje umeće prikaže nove trendove.

   "Prvenstveno originalnost, izdvojiti se kao autentična ličnost u odnosu na ostale ljude - to je uvek in", kaže Milica, koja dodaje da se do toga stiže redovnom negom kose uz kvalitetne šampone i pakovanja. Ono što je takođe važno, jeste da što manje eksperimentišete sami kod kuće jer onda frizeri imaju problem.

   Ukoliko vas interesuje neobična moda, sledeće nedelje, takođe u "Pelicanu", će biti održana revija unikatnih odevnih kreacija Lutkart, Nataše Jovičić.

Lea Radlovački


Možda te još zanima:

.

Google otpušta one koji su protiv "Projekta Nimbus"

Google je otpustio 28 zaposlenih koji su učestvovali u protestima protiv "Projekta Nimbus", odnosno, ugovora sa izraelskom vladom i vojskom…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

.

Veštačka inteligencija misli da ima dete

Sajt 404 Media izveštava o neobičnoj situaciji kada je u pitanju veštačka inteligencija, a u glavnoj ulozi se našao Metin…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo