...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura

Plesni spektakl Balkan session

03.06.2015.

Plesna manifestacija Balkan session biće održana 6. juna u Kulturno informativnom centru Mladost u Futogu. Pored ovoga, obuhvatiće i plesni seminar i koncertni spektakl Memorijal Miroslav Batak Mićko.

.

Balkan session, koji produkt Memorijala Miroslav Batak Mićko, organizovan je iz ljubavi prema kulturi plesa, pre svega hip hopa.

Zoran Dajić Legenda i Edvard Rađenović Edi su u gostovanju na O radiju rekli da je zamisao ovog projekta da se pre koncerta održi radionica koja je besplatna i dostupna svima.

"Na radionice može da dođe svako ko voli ples i želi da se oproba u ovoj aktivnosti, nije bitno da li ste plesač ili ne", rekli su Legenda i Edi.

Koncert se održava u pozorištu u Futogu, a sam Memorijal je zamišljen tako da publika može da vidi sve vrste plesa (hip hop, džez balet, orijentalni ples).

 "Novi Sad je grad plesa. U njemu ima preko 200 plesnih škola i zaista ceo grad pleše", kaže Legenda.

Ceo razgovor sa Legendom i Edijem možete poslušati ovde.

S.B.

Možda te još zanima:

.

Biografski filmovi - novi holivudski trend

Možemo slobodno reći da su biografski filmovi obeležili filmsku godinu za nama - pored "Openhajmera" o čijem kvalitetu najbolje govori…

.

Vredi pročitati: "Marko Aurelije"

Dragana Okanović je psihološkinja i strastvena čitateljka koja rado razgovara o knjigama i daje preporuke za čitanje. Ovog puta, slušaocima…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Vredi pročitati: "Kako pronaći smisao života"

Student medicine Nemanja Đurić preporučuje knjigu Viktora Frankla “Kako pronaći smisao života”.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo