...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura

Nedeljni vodič od 2. do 8. januara

01.01.2023.

S obzirom na to da je prošao doček i da se ove nedelje obeležava pravoslavni Božić, događaja nema mnogo. Našli smo, ipak, neke koje bi vredelo posetiti.

.

Četvrtak, 5. januar 

Žurka Gljivarenje je u KC Labu. Fatboy i Lycka su tu da vas razdrmaju uz funky, disco i old school house melodije. Upad je 100 dinara, a početak u 20 časova.

Petak, 6. januar 

Akustični koncert Saše Gagarina održava se u Radio cafeu. U pitanju je muzičar i pesnik iz grupe Sansara, a njihovu muziku možete pronaći na svim striming platformama. Karte u pretprodaji su 1.100 dinara, dok će na dan svirke iznositi 1.500. Početak je u 19 časova. 

Žurka Indieskretno je u Fridi. Puštaće se pretežno indie rock, post punk, synth pop, electro funk i new wave. Ulaz je slobodan, a početak je u 21 čas.

Subota, 7. januar 

Nikola Vranjković svira u klubu Mitraljez u Zrenjaninu. Nikola Vranjković jedan je od naših najoriginalnijih muzičara. Dve decenije bio je ključna figura grupe Block Out sa kojom je izdao četiri studijska i dva uživi albuma. Prvi samostalni album ,"Zaovdeilizaponeti" izdaje 2001. godine, kao i istomenu knjigu, a nakon raspada matičnog benda nastavlja sa uspešnom solo karijerom. Karte su 1.200 dinara u pretprodaji, a na dan koncerta iznosiće 1.400. Početak je u 22 časa.

Nedelja, 8. januar 

Događaj "Market nedeljem" održava se u Fabrici. Posle nedeljnog ručka dođite da pazarite, pevate, đuskate, pijuckate i uživate u Novogodišnjim radostima i ručnim radovima, nakitu, kozmetici, grnčariji, garderobi... Nedeljno popodne ispuniće zvuci francuskih pesama Kloklo Acoustic benda. Ulaz je slobodan, a početak je u 16 časova.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Imaju li male antikvarne knjižare budućnost?

Trend koji je započeo zatvaranjem "Lemijeve knjižare" na Limanu, 2016. godine, ubrzano se nastavio ovih dana. U februaru je svoja…

.

Besplatna radionica medijske pismenosti i digitalnog marketinga

Erasmus Student Network Novi Sad u saradnji sa OPENS-om organizuju besplatnu radionicu medijske pismenosti i digitalnog marketinga koja će biti…

.

Nedeljni vodič od 20. do 26. marta

Dobro se spremite za ovu nedelju, jer vas očekuje ogroman broj interesantnih događaja. Za svakog ima po nešto.

.

Sajam knjiga u Novom Sadu privukao mlade

Međunarodni sajam knjiga u Novom Sadu održan je prošle nedelje i privukao je veliki broj posetilaca koji su imali mogućnost da…

.

Nedeljni vodič od 13. do 19. marta

Sredinu marta obeležiće koncerti povodom dana svetog Patrika. Pored toga, tu je još gomila sjajnih koncerata i žurki.

.

Raznolika ponuda knjiga i sadržaja na Sajmu knjiga

Međunarodni sajam knjiga i izložbu umetnosti "Art Expo" možete posetiti na Novosadskom sajmu do ponedeljka 13. marta. Pored glavnog sadržaja,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo