...
TRENUTNO15:00 - 16:00Superoperater

Kultura

Nedeljni vodič od 11. do 17. marta

10.03.2024.

Ove nedelje vas očekuje dosta raznovrsnih događaja. Tu su filmske projekcije, stand up večeri, koncerti i žurke.

.

Ponedeljak, 11. mart 

Skica filmsko veče je u CK13. Prikazuje se film "Marie Antoinette". Ulaz je besplatan, ali možete podržati dalji rad Skice dobrovoljnim prilogom. Početak je u 20 časova.

Rok simfonija "Simply the best“ se održava u SNP-u. Rok simfonija posvećena kraljici rokenrola i muzičkoj ikoni Tini Tarner ponovo stiže u Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu! Energija koju je Tina imala rok simfonija donosi u novim aranžmanima koji oživljavaju i rasplamsavaju sećanja na njeno stvaralaštvo. Ulaz je 2.500 do 3.000 dinara, a početak je u 20 časova. 

Utorak, 12. mart 

Predlažemo odlazak u bioskop ili pozorište. 

Sreda, 13. mart 

Jam session je u KC Labu. Sa vama će biti bubanj, bas, gitara, klavijatura, violina, perkusije, a moguće i još poneki instrument, kažu organizatori. Ulaz je besplatan, a početak je u 19 časova.

Veče najboljih fora je u London pubu. Na programu je BEST OF stand up veče na kome će komičari, iz organizacije Standup.rs, Marija Žagar, Alen Marković i Ivan Nikolić izvesti najbolje fore iz svoje karijere! Upad je 700 dinara, a početak u 20 časova.

Četvrtak, 14. mart 

Savršeni Marginalci nastupaju u Fabrici. Bend „Savršeni marginalci” u kom su, od četvorice članova, njih trojica deo doskorašnje postave Hladnog piva, održaće koncert u Fabrici u Novom Sadu. Redovna cena karata će biti 1800 dinara, a na dan koncerta 2000 dinara. Početak je u 20.30.

Pazi! Lezi! Jazzy! je u Domu Kulture. Za prvu epizodu džez serijala pripremili su dva sjajna novosadska benda: Deep Steady i Professory. Ulaznice možete kupiti po ceni od 600 dinara (ograničen broj), 800 dinara, a na dan koncerta će biti 1000 dinara. Početak je u 21 čas.

Petak, 15. mart 

Virvel nastupa u Bulevar booksu. Ulaz je 1000 dinara, a početak je u 21.30.

Samostalni referenti obeležavaju proslavu 28. rođendana koncertom u Gerili. Samostalni referenti su jedan od najdugovečnijih ska-pank bendova u Srbiji i regionu a njihovi rođendanski koncerti postali su tradicija koju ljubitelji ovog zvuka ne propuštaju. Upad je 800 dinara, a početak u 22.30.

Fantom nastupa u Domu Kulture. Fantom, poznat kao umetnički pseudonim Petra Wagnera, oduševljava region svojim hitovima poput "Barbara", "Miris Jadrana", "2 AM", "Leto" i drugih, kao i svojim originalnim interpretacijama starih dobrih jugoslovenskih pesama u autentičnom stilu.  Ulaz je 1.200 dinara, a početak u 21 čas.

EGO., The Way We Are, All Except One i Kalo nastupaju u Fabrici. Nemački darkpunk bend EGO. kreće na mini balkansku turneju u sklopu koje će nastupiti i u Novom Sadu. Sa njima će svirati i metalcore sastav iz Budimpešte The Way We Are, kao i zrenjaninski All Except One i Kalo iz Novog Sada. Ulaznice u pretprodaji su 600 dinara, a na dan koncerta 800 dinara. Početak je u 21 čas.

Kristijan Molnar "vrti" u Tunnelu. Celonoćni ples u Tunnelu sa miljenikom beogradske i novosadske publike, moreplovcem (i okeanoplovcem) i vrhunskim selektorom muzike iz celog sveta zakazan. Upad pre ponoći je 700 dinara, a nakon toga 1.000. Početak je u 23 časa. 

Disco petak je u Gregor's pubu. Ulaz je slobodan, a početak je u 21 čas.

Subota, 16. mart 

Orthodox Celts nastupaju u Fabrici. Oni već godinama unazad koncertima obeležavaju 17. mart, Dan svetog Patrika, irski nacionalni praznik. Nastupom u Fabrici proslaviće ovaj praznik sa novosadskom publikom uz dobro poznat opus. Ulaznice u pretprodaji su 1.500 dinara, a na dan koncerta 2.000 dinara. Početak je u 21 čas. 

Zoster nastupa na Novosadskom sajmu. Mostarski sastav Zoster, koncertom će promovisati svoj novi album "Najgori", u Hali 2 Novosadskog sajma. Ulaz je 1.500 dinara za parter, ili 2.500 dinara za fan pit. Početak je u 21 čas.

Šlagvort je u Tremi. Šlagvort je novosadski vokalno-instrumentalni sastav čiji su članovi mladi novosadski glumci kao i iskusni muzičari. Izvode muziku iz poznatih domaćih i stranih filmskih ostvarenja. Od filmova poput "Lion King", "James Bond", "Hair", "Moulin Rouge!” do "Balkan ekspres", "Nacionalna klasa", "Toma"... Ulaz je 800 dinara, a početak u 22 časa. 

Nedelja, 17. mart 

Dan za odmor i Oradio.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

  • 13:00 Šta se kuva?
  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo