...
TRENUTNO17:00 - 22:00Music Mix by Bea

Kultura

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

30.06.2024.

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Ponedeljak 01. jul

Predlažemo odlazak u bioskop.

Utorak 02. jul

Koncert Nikole Đurička i "Johnny Midnight Trio" benda se održava u dvorištu OTP banke. Bend čine Nikola Đuričko vokal i gitara Aleksandar Panić na basu i Srđan Milenković na bubnjevima. Početak je u 21 čas, a za sve informacije i prodaju karata možete se obratiti Muzičkoj omladini Novog Sada (Katolička porta 2/II telefon 021 452 344).

Sreda 03. jul

Zona Katastrofe svira u Lazinom Teletu. Pravi rok bend koji će vas provozati kroz muziku koja nikada ne zastareva. Od AC DC, preko Queen, The Doors, Led Zeppelin, Joan Jett...pa sve do Rage Against The Machine, ovaj bend će vas sigurno razdrmati i napuniti vam baterije rock strujom koja će vas držati i par dana nakon svirke! Ulaz je besplatan, a početak u 22h!

Četvrtak 04. jul

Stand up Nebojše Grujića "Dođoš" je u Domu Vojske. Teme koje možete čuti na njegovom stand up-u su: Limanci,Futog,Sremice, detinjstvo i dr. Početak je u 21 čas.

Fenomenalni KillKevin stižu ponovo u Lazino TeleRock, grunge, hard rock i metal hitovi koji su odsvirani sa stavom i stilom i odličnim vokalom pokrenuće vas da skačete i da četvrtak provedete puni pozitivne energije! Ulaz je slobodan, a početak je u 22 časa.

Game of Thrones kviz se održava u London pubu. Vesteros, Esos i malo manje poznati Sotorios su opet na vidiku. Zabavite se uz pitanja iz ovog epskog serijala. Ekipe sastavljene od 3-5 članova, takmičiće se u poznavanju serije. Kviz se sastoji iz dva poluvremena, i 10 oblasti, opšte znanje, 8 GOT sezona i HOTD. U obzir dolaze samo pitanja vezana za seriju kao i za glumce iz serije. Kotizacije za učešće iznose 200 dinara po članu ekipe. Početak je u 19 časova. 

Petak 05. jul

62. Novosadski noćni bazar održava se na Ribljoj pijaci. Očekuju vas mali proizvođači prehrambenih proizvoda, rukotvorine, umetnine, nakit, aksesoari i prirodna kozmetika. Početak je u 18 časova.

Subota 06. jul

Promocija prvog albuma benda Balgor, uz specijalne goste, bend Oskrnavitelj iz Beograda, se održava u Klubu Dvorište. Početak je u 20 časova.

Blokstok festival 2024 održaće se u Železničkom parku u Novom Sadu. Nastupiće: Sunshine, Atheist Rap, Blaža i kljunovi, Majkan, Amajlija i Restore. Ulaz je slobodan, a početak u 19 časova.

Nedelja 07. jul

Dan za odmor i Oradio.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ulaganje u mlade je investicija

Deset gradova i opština u Srbiji dobija svoje Omladinske centre. Sporazum o saradnji potpisali su predstavnici OPENS-a i gradonačelnici gradova…

.

Pesme koje nerviraju pokreću stvari

Pre dvadeset godina, kada je formiran bend Brkovi, verovatno je malo ko mogao da predvidi da će njihova karijera trajati…

.

Nedeljni vodič od 30. septembra do 6. oktobra

Početak oktobra u Novom Sadu obeležiće brojni koncerti, žurke, promocije knjiga, stand up večeri i drugi događaji.

.

Seks, droga, nasilje i strah: Četvoro prijatelja na pragu odrastanja

Veb-serija "Seks, droga, nasilje i strah," u režiji Tamare Kostrešević i Srđana Knera, prati četvoro prijatelja iz detinjstva – Mirka,…

.

Nit' ora nit' kopa: Splićanin sa EXIT-a se vratio u Novi Sad

U utorak je u Gerila baru održano veče stand up komedije "Nit ora nit kopa" komičara Ante Travizija. Ante je…

.

Nedeljni vodič od 23. do 29. septembra

Poslednji dani septembra donose nam dosta raznovrsnih događaja u vidu filmskih projekcija, izložbi, kvizova, stand up večeri, žurki i koncerata.

  • 16:30 O tome se priča
  • 16:50 Tehnologija
  • 17:00 Music Mix by Bea
  • 22:00 Floating Sounds

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo