...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura

Nedeljni vodič od 1. do 7. januara

31.12.2023.

Ukoliko vam je ostalo još snage posle dočeka, tu je nekoliko zanimljivih događaja ra reprizu koje možete da posetite.

.

Ponedeljak, 1. januar 

Shuffle party je u Gerili. Kako kažu organizatori, očekuju vas najveći strani hitovi. Karte su prvih sat vremena 400 dinara, a nakon toga će biti 500. Početak je u 21 čas.

Gift nastupa u Domu kulture. Đuskanje, pevanje, zaljubljivanje i eksplozivna energija samo su neki od razloga da reprizu proslavite u Domu kulture, kažu organizatori. Upad je 1.200 dinara, a početak u 21 čas.

After Affair "vrte" u Tunnelu. After Affair iznova i iznova donose svežinu na svaki densflor, kroz strastvene i energične setove. Upad pre ponoći je 700 dinara, a nakon toga 1.000. Početak je u 23 časa.

Prizori nastupaju u London pubu. Prizori su rok bend koji pored obrada domaćih i stranih pesama sviraju i autorske stvari. Da li se ulaz plaća nije navedeno, a početak je u 22 časa.

Utorak, 2. januar 

Predlažemo odlazak u bioskop ili pozorište. 

Sreda, 3. januar 

Isto važi za sredu. 

Četvrtak, 4. januar 

Hot spot žurka je u Gerili. Na žurki ćete čuti razne žanrove poput popa, densa, repa, elektronske, latino muzike i mnoge druge. Ulaz je slobodan, a početak je u 20 časova.

Projekcija dokumentarnog diptiha "Non-Aligned & Ciné-guerrillas: Scenes from the Labudović Reels" održava se u Kulturnom centru Novog Sada. Ova dva dugometražna filma bazirana su na do sada nikada ranije prikazanim 35mm filmskim materijalima koje je snimio Stevan Labudović, snimatelj Filmskih novosti, koji je pratio predsetnika Tita trideset godina. Prvi film u diptihu posvećen je nastanku Pokreta nesvrstanih i Samitom koji je održan u Beogradu 1961. godine, dok je drugi film uzbudljivo putovanje u arhivske materijale koje je Stevan Labudović snimio tokom 3 godine alžirskog rata za nezavisnost. Upad za jedan film je 350 dinara, a komplet ulaznica je 500 dinara. Početak je u 18 časova.

Petak, 5. januar 

Vibe fusion žurka je u Gerili. Puštaće se Elitni Odredi, Klinac, Senidah, Ludi Srbi, In Vivo, The Weeknd, Pop Smoke, Kanye West i mnogi drugi. Upad je 300 dinara, a početak u 21 čas.

Kud Idijoti tribute bend Lutke na koncu sviraju u klubu Bonavia, u Rumi. U pitanju  je grupa iskusnih beogradskih muzičara koja ima za cilj da pesme legendarnih KUD Idijota i dalje žive. Karte su u pretprodaji 500 dinara, a na dan svirke biće 600. Početak je u 21 čas.

Subota, 6. januar 

Badnje veče 

Nedelja, 7. januar 

Božić po Julijanskom kalendaru

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. jula

Sredina jula donosi nam nekoliko zanimljivih događaja.  

.

Završetak Exita u znaku nešto tvrđeg zvuka

Četvrtog i poslednjeg dana ovogodišnjeg EXIT festivala publika na Petrovaradinskoj tvrđavi imala je priliku da uživa u rok i metal…

.

Nedeljni vodič od 15. do 22. jula

Exit je prošao, događaja je značajno manje, ali to ne znači da nema zanimljivih sadržaja.  

.

Subota na EXIT-u: od panka do romantike

Subotu na EXIT-u možete da prepoznate po nekoliko stvari. Na prvom mestu, to je publika koje ima mnogo više i…

.

Joker Out i Black Eyed Peas obeležili petak na Exitu

Druge večeri EXIT-a najviše pažnje privuklo je dvoje hedlajnera - pre svega bend Black Eyed Peas čiji je nastup publika…

.

Četvrtak na Exitu: šarenilo i energija festivala

Uvodni dan EXIT-a obeležila je evrovizijska ekipa, dok bi se četvrtak, zvanično prvi dan festivala, nekako mogao staviti pod jednu…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo