...
TRENUTNO13:00 - 14:00RetroTips

Kultura

Nedeljni vodič od 1. do 7. januara

31.12.2023.

Ukoliko vam je ostalo još snage posle dočeka, tu je nekoliko zanimljivih događaja ra reprizu koje možete da posetite.

.

Ponedeljak, 1. januar 

Shuffle party je u Gerili. Kako kažu organizatori, očekuju vas najveći strani hitovi. Karte su prvih sat vremena 400 dinara, a nakon toga će biti 500. Početak je u 21 čas.

Gift nastupa u Domu kulture. Đuskanje, pevanje, zaljubljivanje i eksplozivna energija samo su neki od razloga da reprizu proslavite u Domu kulture, kažu organizatori. Upad je 1.200 dinara, a početak u 21 čas.

After Affair "vrte" u Tunnelu. After Affair iznova i iznova donose svežinu na svaki densflor, kroz strastvene i energične setove. Upad pre ponoći je 700 dinara, a nakon toga 1.000. Početak je u 23 časa.

Prizori nastupaju u London pubu. Prizori su rok bend koji pored obrada domaćih i stranih pesama sviraju i autorske stvari. Da li se ulaz plaća nije navedeno, a početak je u 22 časa.

Utorak, 2. januar 

Predlažemo odlazak u bioskop ili pozorište. 

Sreda, 3. januar 

Isto važi za sredu. 

Četvrtak, 4. januar 

Hot spot žurka je u Gerili. Na žurki ćete čuti razne žanrove poput popa, densa, repa, elektronske, latino muzike i mnoge druge. Ulaz je slobodan, a početak je u 20 časova.

Projekcija dokumentarnog diptiha "Non-Aligned & Ciné-guerrillas: Scenes from the Labudović Reels" održava se u Kulturnom centru Novog Sada. Ova dva dugometražna filma bazirana su na do sada nikada ranije prikazanim 35mm filmskim materijalima koje je snimio Stevan Labudović, snimatelj Filmskih novosti, koji je pratio predsetnika Tita trideset godina. Prvi film u diptihu posvećen je nastanku Pokreta nesvrstanih i Samitom koji je održan u Beogradu 1961. godine, dok je drugi film uzbudljivo putovanje u arhivske materijale koje je Stevan Labudović snimio tokom 3 godine alžirskog rata za nezavisnost. Upad za jedan film je 350 dinara, a komplet ulaznica je 500 dinara. Početak je u 18 časova.

Petak, 5. januar 

Vibe fusion žurka je u Gerili. Puštaće se Elitni Odredi, Klinac, Senidah, Ludi Srbi, In Vivo, The Weeknd, Pop Smoke, Kanye West i mnogi drugi. Upad je 300 dinara, a početak u 21 čas.

Kud Idijoti tribute bend Lutke na koncu sviraju u klubu Bonavia, u Rumi. U pitanju  je grupa iskusnih beogradskih muzičara koja ima za cilj da pesme legendarnih KUD Idijota i dalje žive. Karte su u pretprodaji 500 dinara, a na dan svirke biće 600. Početak je u 21 čas.

Subota, 6. januar 

Badnje veče 

Nedelja, 7. januar 

Božić po Julijanskom kalendaru

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 26. februara do 3. marta

Poslednje nedelje februara vas očekuje dosta zanimljivih stand up večeri, a tu su i razni koncerti i književne večeri.

.

Nedeljni vodič od 19. do 25. februara

Ove nedelje vas očekuje dosta raznovrsnih događaja. Tu su radionice, predavanja, stand up večeri, koncerti i žurke.

.

Stvari se stalno vrte u krug

Mogli bismo, gotovo sa sigurnošću, da kažemo da se za jedan veliki festival, poput Exita, proda mnogo više karata nego…

.

Norveška šuma: Važne su pesme

Kada je Murakami objavio knjigu "Norveška Šuma" 2007. godine sigurno nije imao na umu da će njegovo delo, opet inspirisano…

.

Nedeljni vodič od 12. do 18. februara

U sredu se obeležava Dan zaljubljenih, pa vas tog dana očekuju događaji u tom duhu. Ukoliko niste zaljubljeni, ne brinite,…

.

Kako su pab kvizovi postali omiljena zabava Novosađana?

Novi Sad je grad u kome je cela priča oko pab kvizova u Srbiji počela, grad odakle je sve krenulo…

  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Radio Grafiti
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 ŠpacirBećar
  • 15:00 Jump Around

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo