...
TRENUTNO02:00 - 06:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Zašto je Džo Kol napustio seriju "Piki blajnders"?

10.03.2022.

Početkom marta je krenulo emitovanje šesta sezona popularne serije "Peaky blinders", a tek sada se saznalo zašto je Džo Kol, koji je glumio Džona Šelbija, napustio ovaj projekat.

.

Foto: YouTube / BBC

Kol je otkrio da je napustio seriju "Peaky Blinders", jer je to zapravo bio "šou Kilijana Marfija" i on u svojoj ulozi nikada nije dosegao puni kapacitet, piše Daily Mail.

"Sa 'Peaky Blindersima' nikad nisam izašao iz okvira. To je stvarno bio Kilijanov šou, nisam više želeo da budem deo toga", rekao je on.

Ipak, Kol nije odustao od gangsterskih serija. Pošto je pročitao sinopsis i prvu epizodu serije "Gangs of London", shvatio je da bi to moglo biti nešto posebno i odlučio da se prijavi za ulogu glavnog lika Šona ,koji je u potrazi za ljudima koji su ubili njegovog oca, narkobosa Fina Valasa.

Za razliku od "Peaky Blindersa”, Džo je priznao da seriju “Gangs Of London” vidi kao priliku da pokaže šta on i ostatak glumačke ekipe mogu da učine.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Smeše nam se "Vesele devedesete"

Sitkom "Vesele sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vek. Dve decenije kasnije…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

  • 02:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo