...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Vraća se legendarna Samanta

02.06.2023.

Glumica Kim Katral ipak će se vratiti svojoj ulozi Samante Džouns u drugoj sezoni "And Just Like That...", spinofa kultne serije "Seks i grad", ali samo u jednoj sceni.

.

Foto: YouTube / HBO Max

Variety piše da je uslov koji je Katral imala kako bi se pojavila u finalu sezone bio taj da svoje replike snimi bez kontakta sa ostatkom ekipe, koju čine Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Kristin Dejvis (Šarlot Jork) i Sintija Nikson (Miranda Hobs).

Podsećamo, Katral je još 2016. godine objavila da više neće igrati Samantu Džouns nakon što je pročitala scenario za treći nastavak filma "Seks i Grad". Uprkos brojnim pozivima produkcije da se uključi u seriju "And Just Like That..." odolevala je sve do sada.

Autori su izostanak Samante u priči objasnili time da se zbog posla preselila u London i polako počela da gubi kontakt sa svojim nekada najboljim prijateljicama. Samanta i Keri su u prvoj sezoni spinofa razmenile nekoliko tekstualnih poruka i planirale da se ponovo zbliže.

Samanta je bila jedan od ključnih likova serije koja je emitovana od 1998. do 2004. godine na HBO, kao i u dva filma.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo