...
TRENUTNO05:00 - 11:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Vesele sedamdesete postaju Vesele devedesete

11.10.2021.

Netfliks i kreatori originalne serije ponovo če pokušati da odigraju na kartu nostalgije i snime novu verziju sitkoma koji je bio popularan početkom dvehiljaditih.

.

Foto: Printscreen / That 70's Show

Kako prenosi Variety, u planu je deset epizoda u kojima bi trebalo da se pojave i glumci koje smo gledali u originalnoj seriji.

Kurtvud Smit i Debra Džo Rup koji su glumili Kiti i Reda Formana, trebalo bi da se pojave i u novim epizodama. Lejla Forman, ćerka Erika i Done, tokom letnjeg raspusta posećuje baku i deku, odnosno Kiti i Reda. Ona sklapa prijateljstva s novom generacijom tinejdžera iz izmišljenog prigradskog naselja "Point Plejs" u Viskonsinu.

Ovo nije prvi put da producenti pokušaju da "prodaju" istu priču. U jednom trenutku emitovane su i Vesele osamdesete, što se publici i nije toliko svidelo i emitovano je svega desetak epizoda.

Vesele sedamdesete su svoju premijeru imale 1998. godine na kanalu FOX a tokom osam sezona snimljeno je preko 200 epizoda. Serija je proslavila glumce Eštona Kučera, Milu Kunis, Toper Grejsa...

Možda te još zanima:

.

Obeležavanje Dana mladih u Novom Sadu i Somboru

Međunarodni Dan mladih, 12. avgust, ove godine biće obeležen zanimljivim događajima u Novom Sadu i Somboru, koji će osim raznovrsnog…

.

Vredi pročitati "Senka vetra"

Novosadska novinarka Lea Radlovački za ovu nedelju preporučuje knjigu "Senka vetra", španskog autora Karlosa Ruisa Safona. U pitanju je prvi…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. avgusta

Ovu nedelju obeležavaju svirke i radionice povodom Dana mladih 12. avgusta, ali i veliki broj drugih zanimljivih događaja i programa.

.

Stevan Subić: Rad na Ridleru je ekstremna uživancija

Kada domaći umetnik dobije priliku da stripove crta za američke gigante DC ili Marvel, to je znak velikog talenta. Ali,…

.

Vredi pročitati: Dnevnik 2020.

Godina 2020. je, hteli to sebi da priznamo ili ne, ostavila traga u našim životima. Kako je te dane videlo…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. avgusta

Početak avgusta ne donosi nam mnogo događaja, ali i pored toga tu su zanimljive izložbe, projekcije filmova i panel diskusije.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Leto na O radiju
  • 11:10 Pesma dana

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo