...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Tračara se vraća

26.11.2021.

Drugi deo nove sezone, odnosno reboota serije "Tračara", stiže na striming platforme.

.

Foto: YouTube / HBO

U novoj verziji serije nastavlja se stari zaplet - koliko su se društvene mreže, ali i sam Njujork, promenili tokom godina.

Kako je najavio HBO, drugi deo nove Tračare izlazi 26. novembra, a trejler koji je objavljen na Jutjubu već ima gotovo četiri miliona pregleda.

"Ona se vratila. Tračara je spremna za svoj drugi čin i neće se suzdržavati. Zahvalite se, pratitelji. Vidimo se na Dan zahvalnosti. XOXO", piše u opisu trejlera.

Serija se temelji na bestseleru Cecily von Ziegesar i originalnoj seriji koju su razvili Josh Schwartz i Stephanie Savage. Novu verziju je razvio pisac Joshua Safran, koji je bio i izvršni producent originalne serije koja se emitovala od 2007. godine.

(Index)

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo