...
TRENUTNO19:00 - 19:10Popodne na O radiju

Kultura / Film

Tiger King 2: Loša kopija koju niko ne želi

01.12.2021.

Netflix je krajem ovog meseca predstavio drugi deo popularnog dokumentarnog serijala "Tiger King", a već nekoliko dana nakon premijere publika i kritičari su na brojnim platformama napisali kako je nastavak izuzetno loš.

.

Foto: Netflix

Nakon što je prvi deo bizarnog dokumentarca oduševio gledaoce širom sveta, drugi je naišao na mnoštvo kritika. Prozvan je lošom kopijom prvenca i neuspelim pokušajem zarade na priči koja je već ispričana u prvom delu.

"Čini se kao da usput izmišljaju delove priče, a sve u očajničkom cilju ostvarivanja zarade i privlačenja ljudi koji su serijal gledali za vreme pandemije", piše IndieWire.

CNN piše kako drugi deo serijala ne doprinosi prvom delu priče, kao i da je previše "rasut na sve strane", a Variety kako je "cirkus nastavio dalje i da "Tiger King" nije ni blizu interesantan kao što je bio početkom 2020. godine".

"Ovde imamo priliku da vidimo dokle streaming platforma može ići kada panično pokušava da iscedi svaku kap iz nekad vrlo zabavne, ali sada vrlo blede i neinteresantne priče", piše Financial Times.

Kritičari su nastavak ocenili sa 17 odsto, a publika sa 35 odsto na stranici Rotten Tomatoes, što serijal čini "trulim" po standardima ove platforme. S druge strane, ukupna ocena na platformi IMDb nije se znatno promenila od premijere druge sezone serije i trenutno iznosi 7,5/10.

(Klix)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Netfliks tužen zbog nastavka Tiger Kinga

Kerol Baskin, zvezda dokumentarnog serijala Tiger King, pokrenula je tužbu protiv Netfliksa jer su je, kako navodi, bez njenog dopuštenja…

.

Tiger King 2 - nastavak koji nismo želeli a treba nam

Netfliks je i zvanično objavio da nastavak serijala "Tiger King" biti dostupan gledaocima do kraja 2021. godine.

.

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima…

.

U junu stiže šesta sezona legendarne serije "Black Mirror"

Šesta sezona legendarne serije "Black Mirror" stiže ovog juna na Netfliks. Sve to je najavaljeno u nedavno objavljenom trejleru iz…

.

Into the Breach: Robotska šahovska borba

Konačno je stiglo lepo vreme, što je idealan trenutak da se sa velikih ekrana i konzola prebacimo na mobilne telefone…

.

"Stranger Things" kao animirana serija?

Netfliks će kreirati animiranu seriju smeštenu u naučno-fantastični svet "Stranger Things", ne bi li od popularne serije napravio veliku franšizu.

  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju
  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo