...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Tiger King 2: Loša kopija koju niko ne želi

01.12.2021.

Netflix je krajem ovog meseca predstavio drugi deo popularnog dokumentarnog serijala "Tiger King", a već nekoliko dana nakon premijere publika i kritičari su na brojnim platformama napisali kako je nastavak izuzetno loš.

.

Foto: Netflix

Nakon što je prvi deo bizarnog dokumentarca oduševio gledaoce širom sveta, drugi je naišao na mnoštvo kritika. Prozvan je lošom kopijom prvenca i neuspelim pokušajem zarade na priči koja je već ispričana u prvom delu.

"Čini se kao da usput izmišljaju delove priče, a sve u očajničkom cilju ostvarivanja zarade i privlačenja ljudi koji su serijal gledali za vreme pandemije", piše IndieWire.

CNN piše kako drugi deo serijala ne doprinosi prvom delu priče, kao i da je previše "rasut na sve strane", a Variety kako je "cirkus nastavio dalje i da "Tiger King" nije ni blizu interesantan kao što je bio početkom 2020. godine".

"Ovde imamo priliku da vidimo dokle streaming platforma može ići kada panično pokušava da iscedi svaku kap iz nekad vrlo zabavne, ali sada vrlo blede i neinteresantne priče", piše Financial Times.

Kritičari su nastavak ocenili sa 17 odsto, a publika sa 35 odsto na stranici Rotten Tomatoes, što serijal čini "trulim" po standardima ove platforme. S druge strane, ukupna ocena na platformi IMDb nije se znatno promenila od premijere druge sezone serije i trenutno iznosi 7,5/10.

(Klix)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Netfliks tužen zbog nastavka Tiger Kinga

Kerol Baskin, zvezda dokumentarnog serijala Tiger King, pokrenula je tužbu protiv Netfliksa jer su je, kako navodi, bez njenog dopuštenja…

.

Tiger King 2 - nastavak koji nismo želeli a treba nam

Netfliks je i zvanično objavio da nastavak serijala "Tiger King" biti dostupan gledaocima do kraja 2021. godine.

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Netflix je funkciju prenosa profila nadogradio korisnom opcijom

Popularni striming servis Netflix ažurirao je svoju funkciju prenosa, odnosno transfera profila, kako bi se omogućio prenos na postojeći nalog…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

Netfliks napravio bilbord kakav niste videli do sada

Za nastavak akcionog trilera "Cena spasa 2" (Extraction), striming platforma Netfliks napravila je džinovski poster koji publici pruža priliku da…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo