...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Kultura / Film

Stiže treća sezona serije "Mandalorian"

27.02.2023.

Treća sezona jedne od uspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "Mandalorian", počinje sa prikazivanjem 1. marta na platformi Dizni plus.

.

Foto: YouTube / Star Wars

Nastavljaju se putovanja Mandalorijanca kroz galaksiju "Ratova zvezda". Nekada usamljeni lovac na glave, Din Đarin se ponovo ujedinio sa Groguom.

U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju od njene mračne istorije. Mandalorijanac će se ukrstiti sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

I dok fanovi s nestrpljenjem očekuju šta će se sve dešavati u trećoj sezoni, scenarista Džon Favro je priznao da je već napisao četvrtu sezonu.

"Sezona 4? Da, već sam je napisao. Kako bi imali konzistentnu priču, moramo znati gde smo krenuli. Dakle, zacrtali smo celu četvrtu sezonu. Kada to napravite, onda polagano pišete epizode. Tako sam i ja pisao tokom postprodukcije treće sezone, jer se sve to mora činiti kao nastavak i jedna celovita priča", rekao je Favro za francuski TV program BFM.

Pored Pedra Paskala, u trećoj sezoni igraju i Karl Veders, Đankarlo Esposito i Kejti Sakof. Džon Favro je scenarista i izvršni producent uz Dejvida Filonija, Kejtlin Kenedi, Kolinom Vilsonom i Rikom Famujivom.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Američki scenaristi se bore za pravednost i priznanje

Na zahteve Udruženja američkih scenarista za većim platama i boljim uslovima rada Alijansa filmskih i televizijskih producenata, koju čine kompanije…

.

Vraća se Futurama!

Nakon gotovo deset godina obožavaoci Futurame će imati priliku da gledaju nove avanture posade Planet Expressa.

.

The Simpsons Game: Nije kao "Hit & Run", ali može da prođe...

Sigurno vam je prva asocijacija na video igru povezanu sa Simpsonovima legendarni "Hit & Run" iz 2003. godine. No, nakon…

.

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima…

.

Serija "Fear the Walking Dead" se konačno bliži kraju

Televizijska mreža AMC je konačno otkrila prve detalje poslednje, osme po redu, sezone serije „Fear the Walking Dead“. 

.

Snima se serija po romanu "Gospodar muva"

Roman nobelovca Vilijama Goldinga, "Gospodar muva", dobiće svoju prvu televizijsku adaptaciju zahvaljujući produkcijskoj kući "Eleven" i višestruko nagrađivanom scenaristi Džeku…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Y2K

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo