...
TRENUTNO11:00 - 12:00Radio Grafiti

Kultura / Film

Stiže treća sezona serije "Mandalorian"

27.02.2023.

Treća sezona jedne od uspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "Mandalorian", počinje sa prikazivanjem 1. marta na platformi Dizni plus.

.

Foto: YouTube / Star Wars

Nastavljaju se putovanja Mandalorijanca kroz galaksiju "Ratova zvezda". Nekada usamljeni lovac na glave, Din Đarin se ponovo ujedinio sa Groguom.

U međuvremenu, Nova Republika se bori da odvede galaksiju od njene mračne istorije. Mandalorijanac će se ukrstiti sa starim saveznicima i steći nove neprijatelje dok on i Grogu nastavljaju svoje zajedničko putovanje.

I dok fanovi s nestrpljenjem očekuju šta će se sve dešavati u trećoj sezoni, scenarista Džon Favro je priznao da je već napisao četvrtu sezonu.

"Sezona 4? Da, već sam je napisao. Kako bi imali konzistentnu priču, moramo znati gde smo krenuli. Dakle, zacrtali smo celu četvrtu sezonu. Kada to napravite, onda polagano pišete epizode. Tako sam i ja pisao tokom postprodukcije treće sezone, jer se sve to mora činiti kao nastavak i jedna celovita priča", rekao je Favro za francuski TV program BFM.

Pored Pedra Paskala, u trećoj sezoni igraju i Karl Veders, Đankarlo Esposito i Kejti Sakof. Džon Favro je scenarista i izvršni producent uz Dejvida Filonija, Kejtlin Kenedi, Kolinom Vilsonom i Rikom Famujivom.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Radio Grafiti
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo