...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Stiže šesta sezona hit serije Black Mirror

20.05.2022.

Fanovi serije Black Mirror će biti oduševljeni jer je potvrđeno da će se na Netflixu uskoro pojaviti nova sezona ove kontroverzne serije i to nakon tri godine pauze

.

Foto: Netflix / Promo

Nastavak distopijske drame bio je na “čekanju” dok se nije postigao dogovor između Čarlija Brukera, koji poseduje prava na seriju i njegovog kreativnog partnera Anabel Džons, koji su napustili produkcijsku kompaniju House of Tomorrow.

Bruker i njegova nova kompanija Broke and Bones su postigli dogovor sa Netfliksom za novu sezonu, iako se od 2020. godine sumnjalo da će se ikada nastaviti sa snimanjem serije.

Ne zna se mnogo o narednoj sezoni, ali ono što je poznato jeste da će biti jednako provokativna, uznemirujuća i kreativna kao i prethodne. Sigurno je da će šesta sezona imati više epizoda od protekle koja je imala svega tri.

Za sada nije određen datum premijere a fanovi se nadaju da će to biti u narednoj godini, jer je poslednja sezona emitovana pre skoro tri godine.

(Wannabe)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Radio Gruvanje
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo