...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Stiže Hari Poter kviz a vodiće ga Helen Miren

16.09.2021.

Hari Poter serijal je pun trivija koje već decenijama "zbunjuju" fanove. Povodom dve decenije od izlaska filma "Hari Poter i kamen mudrosti" producentska Vorner Braders je odlučila da na tu temu napravi kviz, koji će naći svoje mesto na servisu HBO Max.

.

Foto: Pixabay

Serijal koji će voditi Helen Miren imaće samo četiri epizode, a u njemu će se naći super-fanovi, koje je produkcija izabrala. Ostali, koji nisu bili te sreće, će moći da učestvuju u kvizu i putem interneta.

Nije tajna da u Vorneru žele da svet Hari Potera prebace sa velikih na tv ekrane. Kako pišu američki mediji, postoje najave da se sprema i tv serija bazirana na "Čarobnjačkom svetu ", tako da je kviz samo početak.

Inače, između 2001. i 2011. godine Vorner je izbacio osam filmova posvećenih avanturama ekipe iz Hogvortsa koji su na blagajnama širom sveta zaradili oko 7,7 milijardi dolara. 

(SlashFilm)

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Vredi pročitati: "Kako pronaći smisao života"

Student medicine Nemanja Đurić preporučuje knjigu Viktora Frankla “Kako pronaći smisao života”.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

Sportski podkasti u Srbiji - prostor bez ograničenja

Sport se kod nas voli i prati veoma srčano, pa je nekako logično da se sa istim takvim žarom i…

.

Vredi pročitati: "Ljubavnice"

Pesnikinja i feministička aktivistkinja Jelena Angelovska, preporučuje vam da pročitate roman "Ljubavnice", austrijske književnice Elfride Jelinek, dobitnice Nobelove nagrade 2004.…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo