...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Stay Close: Britanska drama novi hit na Netfliksu

05.01.2022.

Britanska mini serija "Stay Close", bazirana na istoimenom romanu Harlana Kobena iz 2012. godine, objavljena je 31. decembra, a već je u trendingu Netfliksa širom sveta.

.

U drami "Stay Close" glavnu ulogu ima Kaš Džambo, koja glumi Megan, majku troje djece iz predgrađa koja uprkos svim naporima ne može da pobegne od svoje prošlosti.

Megan živi sa Dejvom, a njihova veza na prvi mah izgleda idiličano. Ona je u prošlosti radila kao striptizeta pod imenom Kejsi i tada je mnogo ljudi ušlo u njen život.

Dok je bila striptizeta, njen nekadašnji klijent Stjuart Grin je nestao bez traga. On tajanstveno strada, a Kejsi nestaje i počnje svoj drugi život kao Megan.

Ostaje pitanje da li je Stjuart živ ili ga je neko ubio i ako jeste, ko je to bio. Nakon 17 godina Kejsi, odnosno Megan, mora se suočiti sa prošlošću koja će joj u život doneti dva detektiva koja istražuju niz nestalih osoba, uključujući i Grina.

(Index)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Rik i Morti našli put do Srbije

Rik i Morti, likovi iz crtanog filma koji kroz šalu i naučno fantastične motive kritikuje različite ustaljene društvene prakse, edukuje…

.

Isle of the Dead: novi nastavak serije The Walking Dead

Američka televizijska mreža AMC najavila je spin-off popularne serije "The Walking Dead" pod nazivom "Isle of the Dead".

.

Najduže emitovane TV serije i emisije na svetu

Od dnevnih sapunica do kasnovečernjih humorističkih programa, serije i emisije su omiljeni "žanr" TV gledalaca.

.

Džordž R.R. Matin o Igri prestola: Ako vam se ne sviđa, nemojte da gledate

Dok fanovi željno iščekuju izlazak serije "House of the Dragon", koja će se baviti događajima koji su prethodili priči "Igra…

.

Simpsonovi predvideli i toplotni talas?

Obožavatelji Simpsonovih na društvenim mrežama tvrde da je popularna crtana komedija "predvidela" i rekordni toplotni talas koji trenutno pogađa Evropu.

.

Vraćaju se Bivis i Bathed!

Na male ekrane se vraća jedan čuveni duo iz devedesetih, a u pitanju su Bivis i Bathed. 

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Leto na O radiju

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo