...
TRENUTNO20:00 - 21:00Radio Gruvanje

Kultura / Film

Šta se gledaocima nije svidelo u finalu druge sezone "Euforije"?

02.03.2022.

Druga sezona serije "Euforija" završena je u nedelju, a sada, kada su se slegli utisci, fanovi imaju nekoliko zamerki na poslednju epizodu.

.

Foto: YouTube / HBO

Ova serija je drugi najgledaniji naslov HBO-ove produkcije, odmah iza "Igre prestola", a treća sezona najavljena je za 2024. godinu.

Upravo zato što moraju da čekaju pune dve godine do sledeće sezone, obožavaoci serije delimično su nezadovoljni razvojem situacije u poslednjoj epizodi, jer, kako navode, ostalo je mnogo repova i nerazjašnjenih stvari.

Uprkos tome što su mnogi hvalili poslednje dve epizode koje čine finale sezone, gledaoci ističu jednu scenu, koja je, prema njihovom mišljenju, zauzela previše vremena bez potrebe.

To je scena u kojoj Eliot (Dominik Fajk) svira gitaru i peva glavnoj junakinji Ru (Zendeja). Iako pesma traje svega nekoliko minuta, mnogi su pomislili da bi to vreme bilo bolje utrošeno na razjašnjavanje bitnih tema koje su pokrenute tokom sezone.

(B92)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Radio Gruvanje
  • 21:00 Music mix by Anja

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo