...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Serija "The Last of Us" oborila HBO Max

17.01.2023.

Dugo isčekivana serija "The Last of Us", pravljena po istoimenoj video igri, premijerno je prikazana na servisu HBO Max. Interesovanje publike je, čini se, veće od očekivanog jer je tokom premijere popularni striming servis imao ozbiljnih tehničkih problema.

.

Foto: HBO / Promo

Radnja serije se odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena usled pandemije koja je većinu ljudi pretvorila u zombije. Jedan od preživelih, Džoel, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina. Ono što započne kao omanji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, dok prelaze Sjedinjene Američke Države zaviseći jedno od drugog da prežive.

Tokom prikazivanja premijerne epizode serije "The Last Of Us", društvene mreže su bukvalno "izgorele" zbog brojnih prijava grešaka na aplikaciji HBO Max, koja je odjednom postala nedostupna.

Serija je dobila velike pohvale filmskih kritičara te je samim tim i oborila rekord na sajtu "Rotten Tomatoes" kao najbolje ocenjena adaptacija video-igre sa 98% od kritike. Do sada je taj rekord držala Netfliksova serija "The Witcher" sa rezultatom od 95%, za svoju drugu sezonu.

(Index)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo