...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Kultura / Film

Peta sezona serije "Stranger Things" pod znakom pitanja zbog štrajka scenarista

18.05.2023.

Produkcija pete sezone popularne serije "Stranger Things" obustavljena je do daljeg, zato što su se njeni kreatori solidarisali sa štrajkačima iz Udruženja scenarista Amerike.

.

Foto: Netflix / Promo

Braća Dafer - Met i Ros objavili su na Tviteru da se raduju nastavku snimanja, ali da "to neće biti moguće tokom ovog štrajka".

"Nadamo se da će se uskoro postići fer dogovor, kako bismo svi mogli da se vratimo na posao. Do tada se odjavljujemo", naveli su kreatori jedne od najpopularnijih serija na Netfliksu.

Netfliks nije pogođen štrajkom samo kada je reč o seriji "Stranger Things", nego je pod znakom pitanja i nova sezona serije "Cobra Kai", piše Variety.

Iz istog razloga, Marvel je obustavio rad na rimejku filma "Blejd" sa Maheršalom Alijem u glavnoj ulozi, a analitičari procenjuju da je Holivud već žestoko oštećen obustavom rada - industrija zabave u celini izgubila je otprilike deset milijardi dolara u vrednosti deonica, već posle prvog dana štrajka.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo