...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Meril Strip u novoj sezoni serije "Samo ubistva u zgradi"

19.01.2023.

Trostruka oskarovka Meril Strip pridružila se postavi treće sezone crnohumorne detektivske serije "Samo ubistva u zgradi", nagovestila je glumica Selena Gomez.

.

Foto: Disney Plus / Promo

U videu postavljenom na instagram, može se videti kako mlada glumica najavljuje nastavak serije u prisustvu kolege iz prethodne dve sezone, komičare Stiva Martina i Martina Šorta, kao i Pola Ruda, uz iznenadno pojavljivanje Meril Strip.

Dok glumci sede i najavljuju seriju, Meril Strip se pojavljuje iza Martina i pita ga da li mu je potreban jastuk, dok joj Šort poručuje da od nje već sat vremena čeka na čaj koji je poručio.

U prvoj sezoni serije platforme Hulu, Martin, Šort i Gomez tumače stanare koji odlučuju da se igraju detektiva kada se u njihovoj zgradi desi pravo ubistvo, dok je u prošlogodišnjoj drugoj i sama trojka bila optužena u novom slučaju zločina u susedstvu.

(Tanjug)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo