...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Meril Strip u novoj sezoni serije "Samo ubistva u zgradi"

19.01.2023.

Trostruka oskarovka Meril Strip pridružila se postavi treće sezone crnohumorne detektivske serije "Samo ubistva u zgradi", nagovestila je glumica Selena Gomez.

.

Foto: Disney Plus / Promo

U videu postavljenom na instagram, može se videti kako mlada glumica najavljuje nastavak serije u prisustvu kolege iz prethodne dve sezone, komičare Stiva Martina i Martina Šorta, kao i Pola Ruda, uz iznenadno pojavljivanje Meril Strip.

Dok glumci sede i najavljuju seriju, Meril Strip se pojavljuje iza Martina i pita ga da li mu je potreban jastuk, dok joj Šort poručuje da od nje već sat vremena čeka na čaj koji je poručio.

U prvoj sezoni serije platforme Hulu, Martin, Šort i Gomez tumače stanare koji odlučuju da se igraju detektiva kada se u njihovoj zgradi desi pravo ubistvo, dok je u prošlogodišnjoj drugoj i sama trojka bila optužena u novom slučaju zločina u susedstvu.

(Tanjug)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

.

Audio serija koja se bavi problemima mladih

"Opsesija" je audio serija koju su radili studenti Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. U pitanju je krimi, odnosno, takozvana "who…

.

Simpsonovi: Najdugovečnija američka animirana serija

Obnovom za 35. i 36. sezonu, američka animirana serija preći će 800 epizoda i nastaviti da bude na vrhu liste…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo