...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Kuća zmaja oborila rekorde

25.08.2022.

Nova serija HBO mreže "Kuća zmaja" (House of the Dragon) je najgledaniji naslov ikada na ovoj striming platformi, uključujući i sadržaj koji je nastao pre digitalne ere. 

.

Foto: YouTube / HBO

Naime, u Americi je prvu epizodu serije, u trenutku kada je objavljena online, videlo deset miliona ljudi. Ujedno, ovo je i najgledanija serija i u Srbiji.

Radnja serije od deset epizoda, zasnovane na knjizi "Vatra i krv" Džordža R.R. Martina, odvija se 200 godina pre događaja iz "Igre prestola" i donosi priču o Kući Targarjen. Nove epizode dolaziće u ponudu ponedeljkom, tokom narednih devet nedelja.

"Game of Thrones" je i dalje najuspešnija HBO serija koja je završena 2019. ali je u njen prikvel uloženo puno i jasno je zašto je "Kuća zmaja" tako dobro prošla. Poređenja radi, "Game of thrones" je, kada je premijerno prikazana 2011, videlo 4,2 miliona ljudi. Ali je zato finalnu epizodu gledalo 17,9 miliona gledalaca.

(Blic)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

"BoJack Horseman" najbolja animirana serija

Sajt Indiewire odabrao je 70 najboljih animiranih serija svih vremena. Na listi su se našli žanrovski raznovrsni naslovi, a na…

.

Deo epizode "Saut Parka" napisala veštačka inteligencija

Kreatori animirane serije "South Park" poverili su pisanje jednog dela scenarija veštačkoj inteligenciji.

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Y2K
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo