...
TRENUTNO17:00 - 18:00Radio Grafiti

Kultura / Film

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

28.11.2022.

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

Foto: Netflix / Promo

Serija o pljački banke koja će na Netfliksu biti dostupna prvog dana 2023. godine nudi nelinearnu strukturu epizoda, što znači da svako može da odabere redosled koji njemu odgovara.

Netfliks je predstavio trejler u kojem glumci i ekipa serije govore o "Kaleidoscopeu" kao slagalici. Međutim, detalji o tome kako se epizode odigravaju se i dalje čuvaju u tajnosti.

Budući da serija neće slediti tradicionalni redosled epizoda, verovatno je da će svaki deo priče biti dovoljno samostalan da ne bi bio zbunjujuć u bilo kom redu gledanja.

Navodi se da će "Kaleidoscope" biti poput zbirke od osam filmova koji će biti povezani zajedničkom pričom. Seriju je kreirao Erik Garsija, a razvio izvršni producent Rasel Fajn.

"Mogućnost da se krećete i posmatrate različitim redosledom daje vam drugačiji pogled na likove. Postoje pitanja koja će biti postavljena u jednoj epizodi, a odgovorena u drugoj. Isto tako, u epizodi koju gledate biće odgovori za koje ni ne znate da su odgovori na nešto dok ne vidite pitanje kada pogledate drugu epizodu", pojasnio je Garsija.

(Klix.ba)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo