...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Susret programera i developera u Novom Sadu

17.09.2015.

Kompanija Mainstream u subotu 26. septembra u prostorijama Heineken pivare u Novom Sadu organizovace drugi "mDay", događaj namenjen web developerima i svima koji se interesuju za razvoj kompleksnih web rešenja.

.

Tokom "mDay"-a programeri i webmasteri imace priliku da razmene svoja iskustva u korišćenju najnovijih tehnika i tehnologija, kao i o načinima rešavanja problema sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Svi posetioci ove jednodnevne konferencije će moći od domaćih stručnjaka i web developera najpopularnijih web sajtova i poslovnih aplikacija, da čuju koje tehnologije i rešenja oni koriste u praksi, šta novo donose Rancher, PHP7, koliko je bitan HTTPS, kako se prave multiplayer igre, koje zajednice su aktivne u Srbiji i koliki je njihov uticaj na IT poslove, a biće reči i o mnogim drugim temama.

"Web developeri i IT zajednice su veoma važni za razvoj domaćeg Internet tržišta, i zato želimo da im pomognemo da lakše dođu do rešenja za neke od problema sa kojima se svakodnevno suočavaju. Okupili smo naše partnere i lokalne uspešne firme da domaćoj developerskoj zajednici prenesu svoja iskustva, uz puno predviđenog prostora i za diskusije i druženje u opuštenoj atmosferi", objasnila je Jelena Opačić iz kompanije Mainstream.

Među predavačima će biti i Ivan Jelić, tehnički direktor B92.net, a pored njega, svoja iskustva će prisutnima preneti i stručnjaci iz kompanija Mainstream, Limundo, Oracle, ActiveCollab, Infostud, Trikoder, Infogram, Cofa Media Group, kao i predstavnici IT zajednica PHP Srbija, JavaScript Srbija i WordPress Srbija.

Više informacija o ovom besplatnom događaju možete pronaći na ovom linku.

Broj mesta je ograničen, pa svi zainteresovani treba da požure i prijave se pre popune kapaciteta.

Izvor: Tehnopolis

Možda te još zanima:

.

Izgleda da nismo sami, sami i ničiji

Kako su istraživanja uznapredovala i dovela do raznoraznih otkrića u gotovo svim sferama života, naučnici su došli i do novih…

.

Google unapređuje pretragu interneta

Google pretrage sa navodnicima su postale mnogo korisnije ako tražite tačno mesto na kome se reči pojavljuju na stranici. Internet gigant je…

.

Kako upisati master na Polimi Univerzitetu

Webinar pod nazivom "Kako upisati master na Univerzitetu Politecnico di Milano" biće održan u petak 29. januara u 17:30h na…

.

Ideje za uređenje doma na jednom mestu

Ako vamje dosadio postojeći enterijer doma ili planirate selidbu, a manjka vam ideja o uređenju, imamo sajt koji vam u…

.

Istražujte galaksiju

Ako se često uhvatite kako gledate u nebo, pitajući se ima li života tamo gore, kakav je i šta uopšte…

.

Mentalna higijena očas posla

Radoznalost vam je drugo ime i ne možete da se smirite ukoliko ne znate baš sve o svemu što vas…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo