...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Poslednja žurka Green Love sezone

01.12.2015.

Završnica Green Love sezone biće u petak 4. decembra, a nastupiće neke od najtraženijih DJ dama današnjice – Nastia, Lea Dobričić, Dark Angel, Tijana Kabić, DJ Natasha i Loco Baby.

.

Najveća zvezda žurke koja će biti na Spensu je DJ Nastia, najtraženija producentkinja i DJ iz Ukrajine, koja u poslednje tri godine svakog vikenda nastupa na različitim mestima u Evropi. Kažu da tajna njenog uspeha leži u kvalitetnoj dance muzici sa ukusom, a da je njena specijalnost energija koju deli sa ljudima tokom svojih nastupa.

Pored DJ Nastie, nastupiće i sjajna Lea Dobričić, svetski poznata DJ zvezda iz Srbije, Dark Angel, Novosađanka koja je 2009. bila prva dama koja je otvorila Exitovu Dance Arenu i koja svojim setovima oduševljava publiku širom regiona.

Tu će biti i Tijana Kabić, u medijima često nazivana "princezom vojvođanske klubske scene", koja je za kratko vreme, svojom muzikom i harizmom, osvojila srca ljudi širom Srbije, Loco Baby iz Beograda, poznata u klubovima širom regiona ali i u Španiji, Grčkoj i Švajcarskoj po svom techno i house zvuku koji polako prenosi i na svoje prve produkcijske korake i DJ Natasha, Subotičanka koja je istinski predstavnik FunPro4 sluha i Club 'n' Bar imidža. Svojim veselim andergraund muzičkim stilom je već deceniju aktivna na srpskoj sceni, kao deo prepoznatljivog DJ-dvojca Natasha & Goya.

Karte možete da kupite u Gigs Tix-u za 890 dinara, dok će na ulazu cena karte biti 1.200 dinara. 

 

J.Ž.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo