...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Oktobarski Green Love na Novosadskom sajmu

28.09.2021.

Oktobarski Green Love festival biće održan 8. i 9. oktobra, u Hali 6 Novosadskog sajma koja bi uskoro trebalo da postane centar za kulturne manifestacije.

.

Prve večeri, festival će ponovo ugostiti Rebeku, englesku kraljicu tehna koju je britanski DJ Magazin 2018. godine proglasio za najbolju producentkinju. Budući da je krasi bogata karijera, duga 20 godina, kao i iskustvo kroz rad sa producentima kao što su Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti, Novosađane i njihove goste ponovo će oduševiti nesvakidašnjim umećem za di-džej pultom, najavljuju organizatori. Iste večeri nastupiće i poznati novosadski di-džejevi – Lag i Vladimir Aćić.

Druge večerifestivala nastupiće izraelski di-džej Roj Rosenfeld koji ove godine prvi put nastupa na Green Love festivalu. Osim njega, pred publikom će se pojaviti i poznati novosadski trojac Wet dreams - Fakir, Aleksandar Zec i Dachony.

Ulaznice za novo izdanje Green Love festivala prodaju se na Gigstix prodajnim mestima po ceni od 2.290 dinara, dok pojedinačne karte iznose 1.490 dinara.

"Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo 'zelenoj' ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika", poručuju organizatori.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo