...
TRENUTNO12:45 - 13:00Lampica

Muzika

Novi spot Referenata uoči svirki u Beogradu i Novom Sadu

31.01.2017.

Bend Samostali Referenti objavio je spot za pesmu "Za neke nove ljude" uoči rođendanskih koncerata predstojećeg vikenda u Beogradu i Novom Sadu.

.

Najdugovečniji ska punk bend na ovim prostorima obeležiće svoj 21. rođendan koncertima beogradskom Domu omladine 3. februara i dan kasnije, 4. februara, u Gerila baru u Novom Sadu.

Bend će imati i specijalne goste - u Beogradu će se kao gosti pojaviti članovi benda Degeneza, dok će novosadska ska atrakcija Mamurlook u Gerili podeliti binu sa Referentima.

Samostalni Referenti su prošle godine objavili provokativan animirani video spot za pesmu "Moje pesme moji snovi", dok se spot za najnoviji singl "Za neke nove ljude" pojavljuje u vreme proslave 21. rođendana benda.

Pesma je snimljena u studiju "Mašina 23", a za produkciju spota zadužen je bio Media Concept Art.

Cena ulaznica za beogradski koncert je 400 dinara i mogu se nabaviti preko prodajne mreže Eventima, dok će se za novosadski koncert karte kupovati na ulazu u Gerilu.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

.

Profesori ne pristaju na ultimatume, pozivaju na razgovor o slobodi govora

Ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održan je skup podrške koji je organizovala grupa profesora i zaposlenih na tom fakultetu,…

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo