...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Zanimljivosti

O radio ti pomaže da odabereš novogodišnje poklone

14.12.2018.

Pošto znamo da novac nije merilo ljubavi niti osnova svega, tako ni odlazak u kupovinu poklona nije jedino rešenje.

.

Ne kažemo ne, samo ne uvek, jer postoji toliko kreativnih ideja sa znatno manje utrošenog novca, doduše sa nešto više vremena i mnogo više emocija. A one pokazuju da vam je stalo, da ste baš želeli da se potrudite i da niste kupili gotov proizvod nego zaista uložili vreme, a pogotovo sebe u taj poklon.

Na internetu ima mnogo Do It Yourself ideja za novogodišnje poklone, tako da zaista nije neophodno da zauvek obilazite prodavnice i mozgate o budžetu koji imate i kako da se uklopite u njega. Za ove ideje vam je dovoljna šolja toplog napitka i dovoljno vremena kako biste na internetu našli ideju za pravi poklon.

Traženje poklona se zaista može pretvoriti u najgoru noćnu moru i nemoguću misiju. I što je najgore, nemate samo porodicu i prijatelje na pameti već su tu i kolege sa posla jer ste odlučili da imate tajnog Deda Mraza. Eto vama još jedne gratis glavobolje.

Šalimo se naravno, ne mora to da bude baš tako strašno. Dovoljno je da imate ideju, vremena i novca i od ničega možete čudo da napravite. Pogotovo ako ste svesni da brojnost ljudi koje želite da obradujete poklonom nije u srazmeri sa stanjem u novčaniku. Tada DIY pokloni dođu kao poručeni, a tu i mi stupamo na scenu. Napravili smo listu sa poklonima koje i sami možete da napravite a čija vam izrada neće izbiti sve pare iz džepa, i što je takođe važno, neće vam oduzeti previše vremena. 

Tu su naravno i sajtovi specijalizovani za neobične, unikatne poklone. Ako vam se vreme dostave poklapa sa datumom poklanjanja eto još jednog rešenja za vrlo originalne poklone. 

kombo jpg

Ako ste i dalje u dilemi šta kupiti za poklon onda je svakako preporuka da poslušate emisiju "O tome se priča" gde možete da čujete šta su rekli naši sugrađani o poklonima.

J.M.

Možda te još zanima:

.

Kako odabrati idealan poklon za Dan zaljubljenih?

Kada ste srećno zaljubljeni, sve u životu vam je potaman. Ptičice cvrkuću, uvek je toplo i sunčano, gledate na sve…

.

Više ne znamo kako izgleda sistem bez korupcije

Većina studenata Novosadskog univerziteta protivi se davanju poklona javnim službenicima zarad ostvarivanja pojedinih prava, pokazalo je malo istarživanje koje smo…

.

Uvek postoje oni koji imaju manje

Novogodišnju humanitarnu akciju Radio-televizije Vojvodine "Slatkiš za mog drugara" pokrenula je pre deset godina koleginica Nevena Vrtulek. Svake godine učenici…

.

Jeftini, a jedinstveni novogodišnji pokloni

Nova godina je vrlo blizu i vaši prijatelji, momak, devojka ili rođaci očekuju poklon. Međutim, njih ima mnogo, a vaš…

.

Kako potrošiti milion dolara

Nerado preporučujem komercijalne veb sajtove ali u slučaju think geek.com ću napraviti izuzetak. Zašto? Zato što ćeš tamo pronaći idealan…

.

Top 10 Gruvanje singlova u 2023. godini

Sretana Nova godina. Pred vama je 10 singlova koji su po mišljenju Oradija i ekipe emisije Radio Gruvanje obeležili 2023.…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo