...
TRENUTNO17:00 - 18:00Za i protiv

Lifestyle / Web

Marvel ili DC?

05.06.2019.

Fanovi Marvela ponekad imaju tendenciju da omalovažavaju DC. Fanovi DC-ja ponekad imaju tendenciju da omalovažavaju Marvela. Marvel je navodno tralala, DC je navodno previše mračan. Međutim, instagram profil Marvel and DC Family vrlo lako može da okupi sve na jednom mestu.

.

foto: dc.fandom

U pitanju je otvorena stranica koja na prvi pogled zaista nije ništa posebno. Naročito za one koji ne znaju ništa o ovom svetu.

Za prave fanove ipak, može biti pravo blago jer ovde možete pronaći veliki broj fotografija. Od kreativnih video snimaka, preko zanimljivosti, do slika junaka.

Može da se nađe i po koji citat, sa kojim možda čak uspete i da se poistovetite. U svakom slučaju, trebalo bi da čekirate.

Mana im je što vas možda zaprate na instagramu, ali otpratiće vas vrlo brzo (verujte nam na reč, osetili smo na svojoj koži).

Možda te još zanima:

.

Nove Brazde za novu scenu

Treće izdanje underground festivala "Make Vojvodina Emo Again" u organizaciji Rebuild kolektiva, biće održano 3. februara u Crnoj Kući. Uz…

.

Prevariti smrt, u dve lekcije

U novoj epizodi "Radio grafita" donosimo ispovesti dva čoveka koji su preživeli bliski susret sa smrću.

.

Ignite: Prvo pismo iz inostranstva, stiglo nam je 1995. iz Novog Sada

Kalifornijski melodik hardkor bend Ignite nastupa prvog dana EXIT- a na Explosive Stage-u. Iza njih su višedecenijska karijera, sedam studijskih…

.

Dejvid Korensvet novi Supermen?

Dejvid Korensvet je trenutno glavni kandidat za ulogu Klarka Kenta, odnosno Supermena, javlja sajt The Hollywood Reporter.

.

Matka: mesto gde živi Pan(k)slavizam

Kada pomislim na bilo koju manjinsku kulturnu instituciju pred očima su mi narodne nošnje, narodna muzika, recitali i književne večeri.…

.

WordPress zajednica stiže u Apatin

WordCampovi su neformalni događaji u organizaciji zajednice koja koristi WordPress. Kako je to jedna od najpopularnijih platformi za izradu internet…

  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Za i protiv
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo