...
TRENUTNO06:00 - 11:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Snapchat planira gejming platformu?

18.03.2019.

O ovoj mogućnosti priča se već neko vreme, a sada je poznato da je kodno ime servisa "Project Cognac". Servis će podržavati eksterno razvijene igre koje će korisnici moći da upotrebljavaju unutar Snapchat aplikacije.

 

 

.

Kako prenosi PC Press, Snapchat se već neko vreme bori da poveća broj korisnika, a u poslednjem kvartalu je prijavio povećanje profita za 36 odsto, te ulazak na tržište igara može biti način koji će dodatno povećati profit, ali i broj korisnika.

Najveća gejming kompanija Tencent, najavila je i prošle godine moguću saradnju sa kompanijama koje se bave društvenim mrežama. Ova kompanija inače je i veliki Snap investitor. 

Bez obzira na to, njihov prihod generisan od mobilnih igara opada u poslednje vreme (prvenstveno zbog sve strožih regulacija u Kini), pa saradnja sa Snapom na ovom polju može da ima smisla i za njih.

Predstavljanje novog servisa moglo bi da bude održano 4. aprila u Los Anđelesu.

Možda te još zanima:

.

Ove aplikacije su najgora noćna mora za bateriju telefona

Aplikacije društvenih mreža, striming aplikcije i određene mobilne igre poznate su po tome što prazne baterije pametnih telefona.

.

Snapchat pomaže da brže napraviš video klip

Možda nećete razmišljati kada sledeći put budete birali zvučni zapis za Snapchat video. Snap je uveo automatske funkcije zvukova koje vam pomažu…

.

Fejsbuk postao mreža za penzionere: Mladi beže glavom bez obzira

Generacija Z (rođeni između 1995. i 2010. godine) sve više koristi internet, ali se broj tinejdžera na Fejsbuku ubrzano smanjuje,…

.

Stories svuda, pa i na TikTok-u

Kako je popularnost TikToka počela vrtoglavo da raste, ostale mreže su požurile kopiraju ovu platformu. Stvari sada idu u drugom…

.

Snapchat: Nova opcija za bolje mentalno zdravlje

Snapchat lansirao je alatku za pretraživanje – Here For You – koja olakšava pronalaženje eksperata koji bi mogli da pomognu u teškim situacijama.

.

Novi filter na Snepčetu

Korinici Snepčeta imaju priliku da koriste novi filter pod nazivom „Time Machine“ koji omogućava da vide mlađu ili stariju verziju…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo