...
TRENUTNO12:00 - 12:30Pre podne na O radiju

Lifestyle / Tehnologija

Nove opcije stižu i za Viber

21.10.2018.

Viber aplikacija možda nije uvek najredovnija sa svojim ažuriranjima, ali kada se to dogodi - nove funkcije budu odlične. Ovaj put stigle su čak četiri nove opcije.

.

Prva je community zajednica za sve, što omogućava da svako na aplikaciji može da kreira sopstveni Community. U pitanju je super-grupni chat u kome neograničena grupa ljudi može međusobno da razmenuje poruke i povezuje se.

Druga opcija jeste editovanje, odnosno, izmena poruka. To podrazumeva da, ako smo prilikom kucanja i napravili grešku, više nećemo morati da šaljemo ispravljenu verziju. Umesto toga možemo samo da editujemo već poslatu poruku.

Treća novina koju Viber uvodi jeste mogućnost prevođenja teksta direktno u chat-u, a četvrta nova opcija najvišeće koristiti onima koji upotrebljavaju Viber desktop. 

Ako zbog nedostatka vremena niste u mogućnosti da odmah odgovorite na poruku, možete je zadržati na vrhu liste razgovora dok ne budete u mogućnosti da joj se posvetite.

Sve što treba da uradite jeste da zadržite kursor miša iznad ekrana za chat i kliknete na mali trougao. Nakon toga moći ćete da odaberete da li želite da vam razgovori budu poređani hronološki ili od nepročitanih poruka.

Takođe, moći ćete da koristite i opciju "mark all messages read."

Možda te još zanima:

.

Gen Z posmatra kako njihovi stariji otkrivaju internet i mimove

Ako pitate starije pripadnike Generacije Z, reći će da u početku beše Fejsbuk. Milenijalci će reći da je postojao i…

.

Viber lansira Poslovne pozive

Rakuten Viber najavljuje lansiranje Poslovnih poziva – rešenja koje je napravljeno tako da unapredi komunikaciju između biznisa i korisnika unutar aplikacije.…

.

Viber objavio partnerstvo sa platformom Spotify

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

.

Viber uvodi pretplatu

Najpopularnija aplikacija za dopisivanje u Srbiji odlučila je da uvede pretplatu.

.

Leto na Viberu

Jedna od najpopularnijih platformi za komunikaciju na svetu, Rakuten Viber, donosi kombinaciju zabavnih i korisnih funkcija koje će vam ovo…

.

Jer sa platom odavno ne ide

Uskoro će vam Viber biti dovoljan da plaćate račune.

  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo