...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Dinamični mejlovi na Gmail stižu 2. jula

17.06.2019.

O dinamičnim mejlovima je počelo da se govori još u martu, pa je još tada moglo da se čuje da bi zahvaljujući njima Gmail platforma mogla da evoluira i postane više od mesta za slanje i čitanje mejlova.

.

Radi se o tome da će korisnici sa novim tipom mejlova moći da obavljaju više zadataka a da ne napuštaju Gmail platformu. Na primer, da odgovaraju na komentare sa drugih platformi, popunjavaju formulare i drugo. Opcija je do sada bila dostupna samo u beta verziji, ali bi do svih korisnika trebalo da stigne 2. jula.

Kako prenosi Ubergizmo, oni koji ne budu želeli opciju moći će da je deaktiviraju u Gmail podešavanjima, a oni koji su je isprobali opisuju je kao korisnu, posebno kada se koristi Google Docs, budući da će korisnici na komentare moći da odgovaraju direktno iz Gmail-a.

Dinamični mejlovi će funkcionisati u okviru različitih internet pretraživača, budući da koriste AMP standard, a sajtovi kao što su Pinterest i Booking.com već primenjuju ovu praksu kako bi korisnici što lakše i brže mogli da reaguju na sadržaje.

Možda te još zanima:

.

Google nas priprema za budućnost bez lozinki

Google ide korak dalje u tome da korisnike "nagovori" na napuštanje lozinke kao glavnog načina autentifikacije. Na svim njihovim uslugama…

.

Gmail testira end-to-end enkripciju

Guglov mejl klijent Gmail, koji ima gotovo dve milijarde korisnika, dobija podršku za punu end-to-end enkripciju, implementiranu na strani klijenta.…

.

Novi dizajn Gmaila

Još je u julu najavljeno da stiže novi Gmail, a u pitanju su promene koje se najviše tiču izgleda. U to…

.

Gmail prati vaše pošiljke i pakete

Gmail je nedavno dobio još jednu funkciju. Sada može da prati pošiljke i pakete, da korisnike izveštava o tome gde se nalaze, kao…

.

Gmail ažuriranje za iPhone koje ubrzava slanje mejla

Google je objavio ažuriranje za Gmail na iOS-u, a korisnici iPhona su tako dobili novu, sjajnu funkciju.

.

Gmail za iOS dobija Inbox Homescreen vidžet

Google je najavio apdejt aplikacije Gmail za iOS sa kojim korisnici dobijaju mogućnost da uključe opciju Inbox Homescreen vidžeta. 

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo