...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Lifestyle / Sport

Pančevo: Najbolji sportisti i naša budućnost

08.01.2016.

Sportski savez grada Pančeva izabrao je najbolje sportiste i klubove u poslednjih godinu dana. Mnogi su ostvarili sjajne rezultate, a među njima prednjače plivačica Anja Crevar i veslač Miloš Stanojević.

.

Foto: oks.org.rs - Anja Crevar

Za najboljeg sportistu Pančeva proglašen je Miloš Stanojević, veslač koji je u septembru na svetskom prvenstvu u Francuskoj osvojio bronzanu medalju. Najbolja sportistkinja je plivačica Anja Crevar.

U godini za nama, najuspešnijoj u njenoj karijeri, osvojila je bronzu na prvim evropskim igrama u Bakuu i obezbedila učešće na olimpijadi u Riju.

"Velika mi je čast što sam izabran i nadam se da sam opravdano tu I da ću biti uzor mladima da krenu mojim putem. Moji planovi su da se izvuče norma za Rio za Olimpijske igre, šansa je u maju, kvalifikacona regata u Lucernu pa ćemo videti", rekao je Miloš Stanojević.

Najuspešniji trener je Aleksandar Vladisavljev iz Ženskog odbojkaškog kluba Dinamo.

"Nisam posebno iznenađen zato što su veliki rezultati iza mog kluba i sigurno je i učešće moje u radu seniorske reprezentacije Srbije koja je napravila sjajne rezultate", naglasio je Vladisavljev.

Najuspešniji sportski radnik je Ivan Krgović predsednik kluba "Odbojka 013" koji je mnoge devojčice izveo na odbojkaška igrališta i omasovio ovaj sport.

"Baviti se sportom je prelepo i mogu da kažem iz ličnog primera da sam proputovao ceo svet isključivo zahvaljujući sportu. Da nije njega verovatno nikada ne bih pričao persijski jezik I obišao druge zemlje", rekao je Ivan.

Za najperspektivnije sportiste Pančeva izabrani su džudistkinja Andrea Stojadinov i karatista Darko Spaskovski.

 

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Fantazi lige: Igra ili nešto više?

Kada neko kaže da prati sport, verovatno su prva asocijacija na to prenosi utakmica i praćenje sportskih vesti, no danas…

.

Za televiziju najviše vezana starija publika

Televizije se sa jedne strane hvale gledanošću, sa druge strane su ljudi koji kukaju kako nemaju šta da gledaju, a…

.

U društvu se lakše trči

Trčanje je zgodan izbor za rekreaciju, naročito u urbanim sredinama, jer nije tehnički zahtevno, ne iziskuje puno priprema i čovek…

.

Šta kažeš na to da probaš bejzbol?

Iako se na ovim prostorima igrao pre gotovo 90 godina, bejzbol nikada nije stekao širu popularnost u Srbiji. Ipak, mnogi…

.

Kajt-surf kao životni stil

Novosadjanka Iva Kristić od malena se bavi različitim adrenalinskim sportovima. Skija, surfuje... Pre desetak godina došla je na Adu Bojanu…

.

U Srbiji ima mnogo toga što vredi čuvati

Kada razmišljamo o Srbiji, uz sve probleme koje ova naša balkanska zemlja ima, nemoguće je ne pomisliti i na one…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo