...
TRENUTNO16:30 - 16:45Tehnologija

Kultura / Strip

Comics alliance za najljuće stripomane

30.12.2016.

Pronašli smo još jedan dobar sajt koji će zanimati poklonike strip kulture. Comics alliance na jednom mestu udružuje sve inkarnacije stripa uključujući i najljuće protivnike: Marvel i DC comics. 

.

Comics aliance je mesto koje, ako ste pravi strip entuzijasta, ne biste smeli da propustite. Na adresi comicsalliance.com čeka vas nekoliko desetina zanimljivih kateogrija kroz koje možete surfovati u potrazi za neiscrpnim informacijama o stripu, jednako kao i o filmovima ili serijama koje su pravljene po strip predlošcima. Ono što su na zapadu specijalizovane strip prodavnice, na mreži je Comics alliance. Osim zanimljivih priča tu možete kupovati stripove, akcione figurice, knjige, crtane filmove i još mnogo toga

Za najzagriženije na Comics aliance postoji i sekcija "opinion" u kojoj možete čitati recenzije najnovijih strip izdanja o omiljenim superherojima. Tu su i odeljci posvećeni dvema najjačim strip kompanijama: Marvelu i DC comics-u, a posebna pažnja usmerena je i na video igrice, televizijske serije i filmove.

Comics alliance izdvaja i činjenica da na njemu rade vrhunski poznavaoci stripa. Pa, taman kad pomislite da znate sve o nekom superheroju, dobro bi bilo da posetite i ovaj sajt. Iznenadićete se koliko toga još ima da se otkrije. Lepota ovog sajta leži i u tome što konačno možete da kontaktirate neke od najvećih kritičara i raspravite sa njima stavove koji vam se dopadaju ili ne dopadaju. Malo koji medij će vam to dozvoliti.

P.K.

 

  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Radio Grafiti

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo