...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Upoznaj se sa programima Akademije umetnosti

15.02.2019.

Akademija umetnosti u Novom Sadu kroz manifestaciju "Nedelja otvorenih vrata" predstaviće svoje studijske programe zainteresovanima za studiranje na toj instituciji.

.

Svečano otvaranje manifestacije "Nedelja otvorenih vrata" biće održano u ponedeljak 18. februara u 9 časova u Multimedijalnom centru Akademije umetnosti u ulici Đure Jakšića broj 7. Prisutne će pozdraviti dekan Akademije umetnosti prof. Siniša Bokan, nakon čega će biti emitovan film o studentima Akademije umetnosti koji su dobili nagradu Fondacije "Mali princ".

Nakon svečanog dela, posetioci će moći da razgovaraju sa profesorima i studentima o prijemnim ispitima, studijskim programima i načinu studiranja. Posetioci će dobiti rasporede predavanja kojima će moći da prisustvuju tokom nedelje, ali i termine za konsultacije sa profesorima u vezi sa polaganjem prijemnog ispita.

Zainteresovani će moći da učestvuju u nastavnom procesu što će im omogućiti da vide na koji način funkcioniše saradnja studenata i profesora.

"Nedelja otvorenih vrata" biće realizovana u sva tri objekta Akademije umetnosti: u zgradi na Petrovaradinskoj tvrđavi, u objektu u Kosovskoj 33 i u zgradi u Đure Jakšića 7.

Možda te još zanima:

.

Studiranje u Americi

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog…

.

Studentski standard u procepu između želja i mogućnosti

Rast inflacije u poslednjih par godina ostavio je traga i na svakodnevne troškove života studenata. Rat u Ukrajini i globalna…

.

Studiraj u Nemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj

Ukoliko želiš da studiraš na engleskom jeziku u najrazvijenijim evropskim zemljama i da tako osiguraš svoju budućnost, poseti sajam pod…

.

Jedan profil za sve sajtove Infostud grupacije

Infostud grupacija uvela je jedinstveni Infostud profil koji će ti omogućiti pristup poslodavcima na svim njihovim sajtovima.

.

Studiraj u Srbiji

Fondacija Tempus organizuje vebinar namenjen stranim studentima zainteresovanim za upis ili nastavak studija u Srbiji u petak, 26. januara od…

.

Upoznajte studenta generacije Univerziteta u Novom Sadu

Univerzitet u Novom Sadu proglasio je diplomca studija medicine Dragana Turnjanina za studenta generacije u 2022. godini.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo