...
ORADIO UŽIVO

Društvo

Nedeljni vodič od 3. do 9. decembra

03.12.2018.

Novogodišnja rasveta je uveliko tu i valja se polako spremati za doček, uz kvalitetne događaje...

.

Utorak, 4. decembar

Promocija zbirke pesama "Onism" Dalibora Tomasovića biće održana u Omladinskom centru CK13. Zbirka "Onism" je objavljena u ediciji "Tokovi", Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" u Čačku, koja od 1979. objavljuje pesničke prvence mladih autora koji dobijaju nagradu "Mladi Dis" Osim autora, u razgovoru će učestvovati pesnikinja Snežana Nikolić i Miloš Jocić, asistent na odseku za književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Moderator će biti Đorđe Majstorović, urednik književnog programa CK13. Početak je u 20:30.

Tradicionalno, Music Harmony, svakog decembra organizuje novogodišnje i polugodišnje koncerte na kojima se predstavljaju polaznici raznih smerova škole. Želja im je da deca stiču muzičko iskustvo, a kako kažu nema boljeg načina od koncerata na istaknutim mestima, među kojima je i Bulevar Books. Ulaz je besplatan, a početak je u 20 sati.

Četvrtak, 6. decembar

Artan Lili u okviru promocije najnovijeg singl/spota za pesmu D.E.P.R.A stižu u Pab Lazino tele. Kao zagrevanje pre njih nastupiće alternative - pop rock bend NOVA. Početak je u 22 časa, a karte će u pretprodaji biti 800 dinara.

Petak, 7. decembar

Nakog sjajnih nastupa na Arsenalu, InMusic-u i beogradskom Beer festu, najjači live bend na ovim prostorima Straight Mickey and the Boyz pravi malu pauzu u snimanju novog albuma i dolazi u CK13. Sviraće prvi album, hit singlove "Dalek svet" i "Haos radi", ali i predstaviti nekoliko pesama koje će se naći na novom albumu. Karte za koncert biće 400 dinara, a početak je zakazan za 21 čas.

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart online dolazi u Dom b-612. Oni su nedavno objavili novi singl "Ako se ikada zapitaš", a nastup u domu biće i njegova promocija. Grupa postoji od 2006. godine, a do sada su izdali tri albuma. Početak je u 21 čas.

Subota, 8. decembar

Ska, punk i roll fešta biće održana u CK13, a čekaju vas nastupi bendova Po kratkom postupku i Mamurlook. Početak je u 21 čas, a upad je 250 dinara.

Jedan od najaktuelnijih izvođača sa regionalne scene dolazi u Gerilu da održi svoj prvi solo koncert u Novom Sadu. VOJKO V (a.k.a. Vojko Vrućina) splitski je reper i muzički producent poznat po svom radu u bendovima Dječaci i Kiša metaka, a u 2018. je odlučio ponovo da uplovi u solo vode. Ponovo, jer svaki ozbiljniji fan Vojka V zna šta je radio pre Dječaka. Vojkov povratak solo karijeri pokazao se odličnom odlukom jer je njegov prvi singl "Zovi čovika" pregledan više od 700.000 puta za prva četiri meseca. Početak je u 23 časa, ali je koncert odavno rasprodat.

Možda te još zanima:

.

Facebook uklanja događaje koji krše mere protiv koronavirusa

Facebook zabranjuje promocije događaja koji krše pravila socijalnog distanciranja, među njima i proteste protiv karantina. Zbog toga su događaji koji su…

.

Nedeljni vodič od 9. do 15. septembra

To što u septembru imamo petak 13. , ne znači da su baksuzni ovonedeljni događaji. Ima ih i odlični su.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Ne dajte kišnom vikendu da vam pokvari predstojeću nedelju!

.

Nedeljni vodič od 4. do 10. februara

Ove nedelje očekuje vas obeležavanje mnogobrojnih rođendana Boba Marlija, radionice i svirke...

.

Sajt za kontrol frikove

Planiranje događaja zna da bude jako komplikovano. Međutim, postoji sajt koji će vam rešiti ovaj problem jer je baš njihova…

.

Nedeljni vodič od 21. do 27. januara

Od bioskopa, preko heklanja, do večere i muzike...

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo