...
TRENUTNO12:00 - 12:30Pre podne na O radiju

Društvo / Obrazovanje

Poslednja šansa za projekte

02.12.2014.

Trenutno se može konkurisati za sufinansiranje projekata i programa u oblasti nauke i tehnološkog razvoja, zatim za realizaciju projekata lokalnih ideja ili se pak može tražiti novčana podrška za profesionalno usavršavanje i predstavljanje u inostranstvu. Rok je do 31. decembra.

.

  Većina konkursa za realizaciju projekata iz fonda Pokrajine i države su završeni prvog decembra. Ali, za one koji imaju neki projekat u šteku, postoji još nekoliko konkursa koji bi mogli biti zanimljivi i korisni. Krajnji rok za konkurisanje je 31. decembar.  

   Na sajtu konkursi.rs možete pogledati spisak aktuelnih ponuda različitih fondova. No, prethodno je potrebno da platite pretplatu za ovaj sajt, što može biti odlična investicija, budući da je to jedini sajt koji aktuelne konkurse ažurira najčešće.

   Trenutno se može konkurisati za sufinansiranje projekata i programa u oblasti nauke i tehnološkog razvoja, zatim za realizaciju projekata lokalnih ideja ili se pak može tražiti novčana podrška za profesionalno usavršavanje i predstavljanje u inostranstvu.

   Ona socijal varijanta se može naći i na Fejsbuku, na stranici Kalendar donatora, gde se nalaze prilično korisne informacije. Tamo su između ostalog linkovani konkursi i izvan Srbije, najčešće oni koje su objavile evropske organizacije, ali koji su otvoreni i za naše projekte.

   Rešenje za one koji projekte ne umeju da napišu ima Parlament Filozofskog fakulteta, koji za svoje studente organizuje trodnevnu obuku i radionice o evropskim fondovima i projektima. Prva radionica je zakazana za 8. decembar, a Filozofi prijavu mogu poslati na e-mail adresu stparlament@ff.uns.ac.rs.

   Potrebno je da upišu ime i prezime, odsek, godinu studija, broj indeksa i kontakt telefon. Prijave su otvorene do petka, 5. decembra u periodu do 13 časova. Broj mesta je ograničen. Više informacija o ovim radionicama potražite na Fejsbuk stranici Filozofskog fakulteta. 

N.Š.

Možda te još zanima:

.

Finansiranje projekata kulturnog aktivizma

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) poziva pojedince i organizacije da se prijave na Drugi javni poziv i daju svoj…

.

Konkurs Vikimedija Srbije

Vikimedija Srbije je i ove godine raspisala konkurs za dodelu sredstava u cilju realizacije projekata iz oblasti slobodnog znanja i…

.

Radionica za pripremu projekata za aktivno učešće mladih

Fondacija Tempus 17. januara 2024. godine organizuje radionicu sa ciljem pripreme organizacija i institucija iz Srbije za podnošenje KA154 projekata…

.

Pametni pištolj glavu čuva?

Da bi se smanjile slučajne smrti tokom građanskih nemira, proizvođač vatrenog oružja FN Herstal razvio je pištolj koji ne samo…

.

Poziv za kulturne i umetničke projekte

U okviru projekta Kultura za demokratiju, Hartefakt je raspisao novi poziv za dostavljanje predloga projekata za realizaciju kulturnih i umetničkih projekata.

.

Pronađi partnera za Erazmus projekte

Informativni centar Fondacije Tempus organizuje vebinar namenjen predstavnicima organizacija i ustanova aktivnih u sektorima obrazovanja, mladih i sporta koji žele…

  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo