...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Summer3p okuplja mlađu publiku

20.07.2018.

Summer3p festival na Paliću zvanično je počeo. Prve večeri festivala glavne zvezde bili su Ajs Nigrutin i Timbe, a deo ekipe O radija otišao je tamo kako bi najbolje preneli atmosferu ovogodišnjeg festivala.

.

Summer3p festival na Paliću ove godine okupio je zanimljive ličnosti elektronske scene. Ono što je zanimljivo za prvo veče festivala je da su hedlajneri ove večeri zapravo ljudi koji nisu u elektronskoj muzici, a zašto je tako, objasnio nam je organizator festivala Oliver Tomić.

"Mi smo zadnjih godina išli po žurkama i shvatili da to klinci vole i onda smo odlučili da im pružimo šansu, spustili smo cenu karte i doveli Ajsa i Timbeta kao hedlajnere jer su oni old  school pa da vidimo kako izgleda old i nju skul. Mi smo udruženje koje voli da eksperimentiše", objasnio je Oliver Tomić.

image3 jpeg

Kako je već objasnio organizator festivala, oni prate mlade i ono što oni slušaju, te ove godine  može se primetiti da su izvođači znatno mlađi nego na ostalim festivalima. Jedna od izvođačica, Kristina Vrgov ima 18 godina i prvi put nastupa na Summer3p festivalu.

"Jako lep ambijent, sve je lepo sklopljeno, atmosfera je super. Imam 18 godina i počela sam ovim da se bavim pre godinu dana, zavolela sam tehno preko mode jer se na pistama pušta takva muzika. Primetili su me na instagramu jer tamo puštam svoje radove", rekla je Kristina Vrgov.

Program traje do nedelje a pored večernjeg programa, postoji i dnevni koji će kulminirati u nedelju sa zanimljivim aktivnostima.

Možda te još zanima:

.

Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača stižu na Summer3p

Organizatori šesnaestog Summer3p festivala, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, najavili su sjajan…

.

Summer3p festival: Dve decenije prijateljstva i dobre energije

Leto u Subotici će i ove godine obeležiti Summer3P festival. Jubilarno 20. izdanje festivala, koje će se održati tokom predstojećeg…

.

Vodič za Prvi maj: Od vašara do netaknute prirode; protesti drugi put

Još jedan Međunarodni praznik rada je pred nama. U znak sećanja na masovne radničke proteste u Čikagu, 1886. godine, ovaj…

.

Festival evropskih vrednosti

U subotu, 17. jula na Letnjoj pozornici na Paliću otvoren je 28. Festival evropskog filma "Palić", koji će trajati do…

.

Summer 3p: Žurke i filmovi, ali ove godine bez kupanja!

Festivalsko leto je u punom jeku, gotovo svakog vikenda se negde održava po neki festival, a jedan od onih na…

.

Summer3p od 26. do 28. jula

Novo, 17. izdanje festivala Summer3p biće održano od 26. do 28. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera. Ove godine nastupiće James Lavell,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo