...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Summer3p od 26. do 28. jula

11.07.2019.

Novo, 17. izdanje festivala Summer3p biće održano od 26. do 28. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera. Ove godine nastupiće James Lavell, ali i mlade zvezde elektro scene kao što je Matt Sassari, uz nezaobilaznu podršku lokalne DJ reprezentacije.

.

Čuveni producent, DJ i muzičar, osnivač kultne i veoma uticajne izdavačke kuće Mo'Wax, James Lavelle, nastupiće kao najveća zvezda 17. Summer3p festivala 26. jula.

Dan ranije u okviru 26. Festivala evropskog filma Palić, u bioskopu Abazija biće održana projekcija dokumentarnog filma "The Man From The Mo'Wax" upravo o njegovom životu i radu.

Gostovanje eminentnog engleskog producenta, osnivača legendarnog projekta UNKLE, rezultat je saradnje Festivala evropskog filma Palić i Summer3p festivala. Iste večeri nastupiće jedan od najznačajnijih mađarskih DJ-eva – Davko. Lokalna podrška prvog festivalskog dana biće Chrono aka Daltonist i Migazz.

U subotu 27. jula, cenjeni francuski DJ Matt Sassari predstaviće svoju atraktivnu viziju techna i tech-housea. Nakon Matta nastupiće Nick Reverse, italijanski DJ sa australijskom adresom, osnivač brenda WeLove: izdavačke kuće, agencije i serijala uspešnih žurki. Iste večeri nastupiće kao lokalna podrška Ascaloon i Hansol b2b No Else.

U smiraj Porodičnog dana, u nedelju 28. jula, zabavu čitavoj porodici prirediće domaći DJ-evi Andy Dee i Neomodern, a uvod će napraviti kamerni ansambl Guarden Quartet iz Subotice.

Ulaz će biti besplatan u četvrtak i nedelju, u petak je cena karte 399 dinara, dok će u subotu biti 499.

Možda te još zanima:

.

Summer3P: Regionalne i lokalne zvezde elektronske muzike

Ovogodišnje izdanje Summer3P festivala biće održano od petka do nedelje na prostoru nekadašnje kasarne "Petar Drapišin" na putu između Subotice…

.

Summer3p festival: Dve decenije prijateljstva i dobre energije

Leto u Subotici će i ove godine obeležiti Summer3P festival. Jubilarno 20. izdanje festivala, koje će se održati tokom predstojećeg…

.

Nastavlja se festivalsko leto

Posle teške godine za sve one koji rade u muzičkoj industriji, i naravno za sve one željne svirki i žurki,…

.

Summer 3p: Žurke i filmovi, ali ove godine bez kupanja!

Festivalsko leto je u punom jeku, gotovo svakog vikenda se negde održava po neki festival, a jedan od onih na…

.

Uto Karem, Silicone Soul i još 15 izvođača stižu na Summer3p

Organizatori šesnaestog Summer3p festivala, koji se održava od 19. do 22. jula na Termalnim bazenima kraj jezera Palić, najavili su sjajan…

.

Summer3p festival: Dve decenije prijateljstva i dobre energije

Leto u Subotici će i ove godine obeležiti Summer3P festival. Jubilarno 20. izdanje festivala, koje će se održati tokom predstojećeg…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo