...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika

Snoop Dogg objavio himnu rodnog grada

24.12.2015.

Snoop Dogg je objavio novi singl "I'm from Long Beach", u čast svog rodnog grada Long Beacha u Kaliforniji. Pesma je izdata na reperovom 13. studijskom albumu "Bush" i može da se kupi na iTunes-u.

.

Tekst pesme je iskren i direktan, sa Snoopom koji repuje "If you want to find me, come to Long Beach/ 213 is where I be, I'm from Long Beach."

Lako je primetiti da Long Beach zauzima posebno mestu u reperovom srcu. Prošlog meseca je u saradnji sa poznatim hip-hop di-džejem DJ Drama-om izdao mixtape pod nazivom "Beach city".

 longbeach jpg

Mix sadrži 21 pesmu izvođača sa long Beacha. Snoop Dogg se pojavljuje u osam naslova, koji su deo njegovog LBC Movementa. Svrha ovog pokreta bila je da ujedini repere sa Long Beacha, kao i sam grad.

U septembru su se pojavile glasine da su mu članovi bande zabranili ulazak u stari neighborhood , kako je preneo Hip Hollywood. Snoop Dogg je, u cilju svoje odbrane, reagovao objavom video snimka, nazivajući sebe "Kraljem Long Beacha" i izjavljujući da su neki ljuti na njega jer je više fokusiran na "pomaganje deci" i "pokretanje pozitivnih stvari u hoodu". Naravno, u njegovom stilu, u snimku nisu izostale ni reči tipa mothafocka, ili niggah.

Za Dan zahvalnosti, Snoop Dogg je nastavio sa humanim delima. Udružio se sa VIP Recordsom i gradskim čelnicima da bi donirao stotine ćurki stanarima Long beacha. "Uvek prija vratiti se kući i videti se sa rodbinom i prijateljima. Jednostavno, vratiti se i pružiti ljubav", izjavio je tom prilikom.

U nastavku, poslušajte novi singl "I'm From Long Beach".

 

Izvor: Music.Mic

Foto: Gentside, Snoop Dogg Facebook

D.V.

Možda te još zanima:

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo