...
TRENUTNO19:45 - 20:00Prava stvar

Muzika

Posle dužeg vremena ponovo Green Love festival

01.06.2021.

Posle dužeg vremena sve poklonike elektronske muzike očekuje novo izdanje Green Love festivala, koje će biti održano 25. i 26. juna na open air lokaciji Novosadskog sajma.

.

Kako najavljuju organizatori, ovogodišnji festival obeležiće nastup stranih i domaćih zvezda kao što su fantastični Jay Lumen, Miloš Vujović i Linear Disruption, koji nastupaju u petak 25. juna, dok će subota, 26. jun, biti rezervisana za legendarnog Sebastiena Legera, di-džeja Bokee, kao i Fakira.

Ulaznice za ovaj dvodnevni spektakl mogu se nabaviti po specijalnoj promotivnoj ceni od 1.990 dinara. Ukoliko dođe do pomeranja datuma održavanja, dvodnevni Green Love održaće se 30. i 31. jula na istoj lokaciji.

"Vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo, jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo 'zelenoj' ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika", podsećaju organizatori Green Love festivala.

Možda te još zanima:

.

Bogat koncertni program u Hali 2

U narednih par meseci, u Hali 2 Novosadskog sajma biće održano nekoliko vrlo zanimljivih koncerata namenjenih žanrovski veoma različitoj publici.

.

U petak novo izdanje Green Love festivala

U petak, 17. novembra u Hali 2 Novosadskog sajma održava se još jedan Green Love festival. Kako najavljuju organizatori, očekuje…

.

Počinje decembarska "Zelena rejv avantura" u Novom Sadu

Decembarsko izdanje Green Love fetivala odvijaće se tokom dve zimske noći u Novom Sadu. U Hali 2 Novosadskog sajma vrteće…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

"Zelena magija" ponovo na Novosadskom sajmu

Novo izdanje Green Love festivala biće održano u petak 14. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma. Uz kraljicu tehna Xeniu, nastupiće…

.

DJ Airod u petak na Green Love festivalu

Novo izdanje Green Love festivala održava se u petak 23. septembra, u Hali 2 Novosadskog sajma.

  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo