...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika

Martin Solveig i Tkay Maidza u novom nadrealnom spotu

03.06.2016.

Martin Solveig je svoje iskustvo koje traje duže od dvadeset godina pretočio u najnoviji dance hit.

.

Nakon hajpa koji se raširio oko debitantskog EP-ja "Switch tape" i saradnje sa Troye Sivanom na pesmi "DKLA" australijska pevačica Tkay Maidza gostovala je u najnovijoj prijemčivoj pesmi Martina Solveiga. Ova dvadesetogodišnjakinja uspela je da potrefi odličnu kombinaciju sa francuskim DJ-em i producentom u pesmi "Do It Right" koja "preti" da razmrda mnoge kukove ovog leta.

Video za pesmu koji je objavljen 2. juna smešten je u nadrealno letnje okruženje, a režirao ga je Monsieur L'Agent. Klip počinje sa Martinom koji tumara među pastelno obojenim objektima dok Tkay kulira, peva i kako se pesma razvija, kreće da đuska.

Okruženje progresivno postaje otkačenije od momenta kada otmeno obučene devojke počnu da prosipaju mleko po velikoj sobnoj biljci i poziraju sa garijem obučenim u Jetijev kostim. Šašavo! :)

"Do it right" bi uskoro trebao da se pojavi na petom albumu Martina Solveiga, zajedno sa već poznatim klupskim hitovima "Intoxicated" i "+1". Svetske top liste, čuvajte se!

 

Izvor: Idolator.com
Photo: Instyle.com 

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo