.
Trenutno
90 u 60
 Dušan Majkić
Muzika / Festivali

Poslednji dan Exita eksplodirao uz Davida Guettu

16.07.2018.

Završen je 18. po redu EXIT festival,a organizatori kažu da je poslednje večeri izjednačen dnevni rekord od 55.000 ljudi na Petrovaradinskoj tvrđavi, što je do sada najveće finale Exita. U nedeljnjoj Exitovoj noći videli smo Davida Guettu, Martina Garrixa, Alice Merton, Ninu Kraviz, Josepha Capriatija, Asian Dub Foundation, ZHU, Tale of Us...

.

Na glavnoj bini nastupla je zvezda u usponu Alice Merton na čiji nastup je publika reagovala iskreno oduševljeno. Vrhunac nastupa bila je njena pesma “No Roots” koja je nezvanično proglašena najvećim hitom festivala. Ona je sve pozvala da joj se pridruže krajem avgusta na Sea Dance festivalu, a njena enegija predstavila je odličnu uvertiru za spektakl najmlađeg i dvostrukog dobitnika nagrade za najboljeg svetskog DJ-a, Martina Garrixa.

Čuli su se hitovi poput "Animals" i "So Far Away", ali i brojne druge u specijalno spremljenim verzijama koje su u stopu pratili svetlo, video i brojni scenski efekti.

elderbruk jpeg

Gromoglasne ovacije prolomile su se glavnom binom kada se na nju popeo najveći od svih, veliki ljubitelj EXIT festivala David Guetta. Uz najveće hitove iz svog opusa isporučio je završnicu poručujući sa glavne bine: Exite, volim te!

I na Dance areni bilo je vruće. Zagrevanje na Dance Areni započela je berlinska selektorka Dana Ruh, a sledio ju je i Kolsch, Danac koji piše i briše nova pravila u elektronskoj muzici. Nakon toga za DJ pult je stao napolitanski techno princ Joseph Capriati koji je prepunu Arenu doveo u stanje apsolutne euforije.

mejn jpegPrvi jutarnji zraci pozdravili su duo Tale of Us, koji su uz svoj prepoznatljivi zvuk  pripremili publiku za završnicu. Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog zatvaranja celokupnog EXIT festivala, ali i ovacija i vraćanja na binu više puta, Nina Kraviz se posle uspešne godine, vratila na Exit i po drugi put oduševila fanove.

Žurka na Dance areni trajala je tradicionalno do prvih sunčanih sati. Hajlajt poslednje večeri Exita 2018 pogledajte i u našem videu.

 

 

.
Pored žurke 15. februara na Spensu, organizatori Green love festivala najavljuju da će cela 2019. godina biti u znaku "zelene ljubavi".…
.
Prodaja prvih kompleta za Love fest po najnižoj ceni počinje 4. februara tačno u podne i traje samo do 20 časova istog dana. To…
.
Festival "Green Love" ove godine slavi deset godina postojanja. Veliki jubilej biće proslavljen 15. februara rejv žurkom na Spensu.
Program
Kalendar događaja
Februar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
   
Anketa

Koliko vodite računa o zaštiti svojih podataka na internetu?