.
Trenutno
Šta ima novo
 Predrag Novković
Muzika / Festivali

OUTHIDE 2018 – Po istinitoj priči

23.07.2018.

Treće izdanje Festivala Outhide ove godine biće održano 27. i 28. jula u park-šumi "Kraljevica"u Zaječaru. 

.

Festival će trajati 2 dana na 3 bine, nastupiće mnoga poznata imena alternativne muzičke scene ali i neafirmisani mladi umetnici, koji će imati priliku da svoj rad približe posetiocima Festivala.

ALT stejž namenjen je fanovima alternativne muzike, sa posebnim akcentom na rok i rep žanr. Među hedlajnerima naći će se bend Kanda Kodža i Nebojša koji će tom prilikom promovisati nove pesme sa albuma koji je u pripremi. Fanovima gitarskog zvuka, predstaviće se i mladi sastav Dogs in Kavala koji donosi psihodelični zvuk.

festival jpg

Ljubitelje repa obradovaće informacija da na ALT stejdž stiže mladi reper Surreal koji je svojim albumom prvencem "Sam u kući" preko noći sakupio veliki broj fanova i dostigao status jednog od značajnijih izvodjača ovog žanra. Posetioce očekuje i legendarni sastav PRTI BEE GEE, koji i nakon gotovo 20 godina postojanja ne prestaje da privlači pažnju. 

TSAHEYLU stejdž namenjen je izvođačima elektronske muzike i posetioce očekuju setovi eminentnih imena ovog žanra. Sa svetskih bina na Outhide stiže jedan od najznačajnijih pionira ovog žanra kod nas, Dejan Milićević. Pored njega, publiku će animirati i Kristina Lalić, Bokee i Nikola Mihajlović, Luka Concrete i Bojan Vukomirović, Betomeng, Phill and Dansmore, As Smoth As.

Posetioce Festivala očekuje i više od 20 drugih izvođača. Ovaj festival nastao je kao bunt mladih, dobrotvornog je karaktera i za cilj ima da deo profita ulaže u izgradnju atrakcija u Zaječaru kako bi uticao na turistički potencijal i privukao turiste.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom fejsbuk eventu

.
Pozitivan koncert, u organizaciji udruženja HUHIV i Los Angeles agencije, tokom proteklih godina sigurno je postao jedno od najvažnijih…
.
Prvo veče četrnaestog Pozitivnog koncerta u Zagrebu obeležili su muzički heroji iz Birmingema koje svi znamo pod imenom Editors.…
.
Doček nove godine u Novom Sadu biće obeležen nastupima Manjifika (Magnifico), Dr Neleta Karajlića i svetski poznatog DJ dvojca…
Program
Kalendar događaja
Decembar 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Anketa

Koliko institucije u Srbiji rade u interesu građana?