...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Let 3 u epizodi Kako zalepiti brkove

04.09.2015.

Kad god u Novi Sad dođe Let 3 to znači da je odličan provod zagarantovan. Iščekivanja su ispunjena i na Festivalu uličnih svirača, a čini nam se da je ovog puta lestvica dodatno podignuta. Za odličan provod na Trgu slobode podjednako su bili zaduženi i članovi sastava Atheist Rap sa kojima je Let 3 imao "Musical Street Clash"– ne, nisu izvodili pesme sastava The Clash kako je najavio Dr Pop, svirali su svoje numere i numere benda prekoputa. O radio je iskoristio priliku da popriča sa članovima sastava Let 3 neposredno pre nastupa.  

.

Naravno da su već bili u kostimima, a i mi smo bile spremne. Samo smo nas dve imale malih problema sa lepljenjem brkova. Oni sa tim imaju mnogo više iskustva, pa smo ih pitale za savet. Prlja nam je vrlo rado odgovorio.

          brkatenovinarke jpg

"To je pitanje staža i plemenitosti brkova, ovi su uzgajani dugo i to je plemenita sorta. Ali ako ti budeš trenirala sigurno će i tebi stajati. I naravno, ovisi o ljepilu, ali nećemo reklamirati proizvođača." 

Od sastava Atheist Rap smo ranije čuli da su dogovori o nastupu sklopljeni na Šabačkom letnjem festivalu. Mrle ipak tvrdi da su se pripremali mnogo duže. 

"Mi to vježbamo bar šest mjeseci. Šest mjeseci mukotrpnog rada, baš dosta se mučimo." Prlja je dodao da je kvota na grešku veoma niska i da mogu da pogreše samo u tekstu.

           let3 jpg

Svidela im se postavka bina na Trgu. "Dvije pozornice, tako reći identični uvjeti što se tiče tehnike i glasnoće i tako dalje. U principu, ovo je jedno ljepo iskustvo, uz koje smo imali priliku i malo proučiti njihov rad, oni su imali priliku proučiti naš rad i to je jedan preljepi promiskuitet koji će vjerujem uroditi jednim imbecilom. Da, da, ... kao što to obično biva", rekao je Prlja. 

          atenzion jpg

Nakon Festivala uličnih svirača Let 3 se vraća u Rijeku i objavljuje novi album, a zatim ponovo kreće na turneju. Tako da ih uskoro ponovo možemo očekivati u Novom Sadu

 "Da, da, uvjek vrlo rado dođemo tu i opet ćemo doć", kaže Mrle za kraj. 

Alma Kovčić, Jelena Mijatović

Možda te još zanima:

.

Neka gori ova noć!

Drugo veče ovogodišnjeg Arsenal festa proteklo je u rokenrol duhu. Glavni "krivci" za to su definitivno gruv-rok legende Clutch i…

.

Evrovizija 2023: Svi sastojci za dobar šou su tu

Iako je na prošlogodišnjem Eurosongu pobedila Ukrajina, najveće evropsko muzičko takmičenje se zbog rata ove godine održava u Ujedinjenom Kraljevstvu,…

.

Editorsi stižu na Arsenal fest

Organizatori kragujevačkog Arsenal festa objavili su imena nekoliko novih izvođača na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan od 21. do…

.

Balkan kao destinacija za mlade

Sajam omladinskog turizma - Youth fair 2017, održava se danas i sutra na Tgu slobode i u Katoličkoj porti, a…

.

Nedeljni vodič od 3. do 9. jula

Youth Fair, Art Eco Market, Exit...Napunite baterije, polećemo!

.

Rambo Amadeus i Let 3 nastupaju na Youth Fair-u

Sajam omladinskog turizma - Youth Fair 2017, održava se 3. i 4. jula u centru Novog Sada, a pored sajamskog…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo