.
Trenutno
Pre podne na O radiju
 Oradio ekipa
Muzika / Festivali

Konkurs za osmi Jelen Demofest do 1. aprila

02.02.2015.

Rezultati ovogodišnjeg konkursa biće objavljeni tokom juna.

.

   Banjaluka i ove godine organizuje najveći regionalni festival naeafirmisanih bendova osmi Jelen Demofest! Možda se čini kao da je rano za razmišljanje o ovom događaju, ali konkurs za bendove iz regiona koji žele da učestvuju traje do 1. aprila.

   Bendovi mogu da se prijave preko zvaničnog sajta (www.demofest.org), a elektronska prijava, koju je potrebno detaljno ispuniti, se nalazi u kategoriji Festival/Takmičari. Uz nju je potrebno poslati dve numere sa odgovarajućim tekstom i slikom benda na konkurs@demofest.org. Organizatori nepotpune prijave neće uzeti u obzir!

   Takođe, osnovni uslov koji svi prijavljeni bendovi moraju ispuniti je da do sada nisu objavljivali svoj materijal preko neke od legitimnih izdavačkih kuća.

   Kada se konkurs završi, stručni žiri će odabrati 30 bendova koji će imati priliku da nastupe na jednoj od dve kvalifikacione večeri. U finalu će se, deset ili više bendova boriti za prestižne nagrade festivala.

jdf2 jpg

  "Kao što je svima već dobro poznato, i ovoga puta će prilikom odabira 30 najboljih presuditi kvalitet, autentičnost, energija, te autorski pečat prijavljenih sastava", navela je direktorka Jelen Demofesta Brankica Janković.

   Rezultati ovogodišnjeg konkursa biće objavljeni tokom juna, kada će biti poznata i imena stručnog žirija.

   Jedva čekamo Jelen Demofest 08!

Lea Radlovački

.
Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.
.
Zvuci prestonice Francuske kao u filmu "Ponoć u Parizu" Vudija Alena, čekaju vas na Štrandu u petak, 16. avgusta u 21 sat, na velikoj…
.
Jedan on najunikatnijih i najosvešćenijih bendova u novijoj pank rok istoriji svakako su kandski Propagandhi. Još u prvoj polovini…
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?