.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

Exit: kuliranje na World Chill In bini

08.07.2015.

Nakon što je nastupio u operi Karmina Burana na "Youth Fair-u", Vojislav Malešev iz grupe Drum 'n' Zez iskoristio je priliku da na O radiju najavi program na Exit-ovom World Chill - In stejdžu. 

.

Na pitanje kakav je osećaj izvoditi operu na otvorenom, Voja kaže da je bilo potpuno iznenađujuće super.

"Kad krenem da se ježim znam da radim dobar posao. Stvarno da se čovek zapita zašto to ne radimo češće. Ceo grad se zatekao tu i svi su bili prijatno iznenađeni i videla se baš radost na njihovim licima", ispričao je Voja

Satnica za nastupe na Exit-u je takođe objavljena, ponuda malih stejdževa je idealna čak i za odmaranje od onih velikih nastupa. Voja je tako najavio program World Chill In stejdža, za koji je upravo on zadužen, ali i nastup benda Drum 'n' Zez tačno u ponoć na Future Shock bini.

"Zaista je privilegija nastupiti na ovakvom festivalu i to u svom gradu, pred svojom publikom", rekao je Voja koji će na tom nastupu predstaviti i novu pesmu.

Kada je u pitanju World Chill – In bina, Voja kaže da je to nešto slično Roots and flowers bini koja je postojala ranije na Exit-u, a koja je sada manja i na drugoj lokaciji. No, Voja najavljuje sjajnu atmosferu, žonglere, animatore i opuštenciju.

"Bina će se nalaziti preko puta rege bine, par stepenica desno iza ugla, blizu štandova nevladinih organizacija. Program počinje svakog dana u 21h i trajaće do 03h. Svi će raditi setove po sat vremena", najavio je Voja.

Na ovoj bini ćete moći da poslušate: Lazy Face iz Bugarske, osnivač najslušanije reggae emisije na bugarskom radiju "Jamaican airforce", zatim mladi dvojac koji čine Meksikanac i Novosađanin pod imenom Guapachosa Sound System, koji se spremaju spremaju da osvoje i Španiju nakon što su za kratko vreme napravili veliki proboj u Srbiji, te Mangala Sound iz Beograda, poznat i kao Government 4000, koji pravi neobične i euforične bass setove uz primesu world-music stilova.

Domaćin bine i svakodnevni selektor je DJ Voi-Khan, takođe poznat i kao MC Killo Killo, a tu su još i Bumbass selekta, DJ Luigi, Nikola Glavinić, DJ One, DJ Feelip, Dub Duba, Rashomon Selecta, DJ Shi i DJ Kuf.

N.Š.

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?