...
TRENUTNO20:00 - 21:00RetroTips

Muzika / Festivali

Exit 2016: Nova imena na Dance Areni

23.12.2015.

Nemačka zvezda Robin Shulz nastupiće na predstojećem Exitu u okviru programa Dance Arene. Robin Shulz na Arenu donosi neke od najvećih plesnih hitova u ovoj deceniji sa kojima se našao na vrhovima svetskih top lista. Njemu će se pridružiti Sem Feldt kao i Nicky Romero.

.

Shulz je protekle godine izbacio novi album i istoimeni hit singl "Sugar", imao saradnja sa zvezdama kao što Moby, J.U.D.G.E, Akon i Moguai uz nominacije za "Grammy" nagradu. Njemu će se iste večeri predružiti štićenik Davida Guette, trenutno vodeća holandska DJ zvezda Nicky Romero, koji je proglašen jednim najboljih od strane publike DJ Maga. 

dancearena png

Foto: Exit

Nastup je najavio i Sam Feldt koji je svoj nagli uspon na sceni dostigao hitom "Show Me Love" osvojivši najviša mesta svih evropskih top lista uz status jedne od najslušanijih pesama u proteklih par godina. Feldt nastavlja da niže uspehe uz hitove poput "Midnight Hearts", nastupajući širom sveta i deleći binu sa najvećim DJ imenima kao što su Kygo Robin Schulz.

Hadrien Federiconi, poznatiji kao Feder upotpuniće listu savremenih house zvezda u okviru subotnje groznice na Exit Dance Areni. Kao dobitnik nagrade za najboljeg novog francuskog DJ-a, Feder se u svetu deep house muzike istakao neverovatnim remiksom Rodrigezove trake "Sixto".

Exit festival biće održan od 7. do 10. jula 2016. na Petrovaradinskoj tvrđavi, dok će aktuelni nosilac titule za najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca, Sea Dance, biti održan na plaži Jaz kod Budve od 14. do 16. jula 2016.

Dolazak na Exit Avanturu 2016 do sada su potvrdili i Wiz Khalifa, pop senzacija Bastille, hitmejkeri Lost Frequencies, Solomun,  Andy C, Stormzy, Zomboy... Lista X-Bass izvođača: Ms. Dynamite, DJ Hype, Sub Zero, Wilkinson DJ Set feat MC Ad-Apt i Modestep DJ Step, kao i prvi izvođači za Fusion binu, Dub Pistols i Kensington.

U toku velike novogodišnje akcije, ulaznice za Exit festival dostupne su po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, sa 65% popusta, uz kartu za Sea Dance festival na poklon.

Vrlo ograničen broj ulaznica u sklopu ove akcije dostupan je online, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix širom Srbije, a više informacija o novogodišnjoj ponudi može se pronaći na exitfest.org. U prodaji su i paketi koji sadrže ulaznicu i smeštaj već od 65 evra putem exittrip.org.

 

N.Š. 

Možda te još zanima:

.

Bassivity sa 12 repera pokidao nastup!

Poslednje veče Exita glavnu binu otvorio je kolektiv Bassivity, hip hop label koji okuplja repere iz regiona ali i SAD-a.…

.

Drugo veče Exita bez većih povreda

Drugo veče Exita prošlo je znatno mirnije i bez teških povreda koje su obeležile prvo veče.

.

State of Exit u znaku kulture

State of Exit zona okupila je i ove godine veliki broj studentskih i omladinskih organizacija. Zona je u znaku kandidature…

.

Enter Exit - Dan Prvi

Ova pesma nije ljubavna / Mi nemamo taj dar, za sad / Ova pesma nije bog zna šta / Al' kakva je publika…

.

EXIT: Dodatni autobusi do Tvrđave

JGSP "Novi Sad" organizovaće i ove godine prevoz za posetioce Exit festivala. Uvešće posebne linije od kampa na Štrandu do…

.

EXIT: Od utorka zamena vaučera za narukvice

Zamena vaučera za festivalske narukvice počeće od sutra i trajaće tokom svih dana festivala EXIT na nekoliko mesta. 

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 RetroTips
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo