...
TRENUTNO16:30 - 16:45Tehnologija

Muzika

Album nedelje: Panic! At The Disco - Pray For The Wicked

01.08.2018.

Panika subotnje večeri!

.

Jedan od očekivanijih albuma ove godine, na alternativnoj rock sceni, je svakako novi Panic! At The Disco. Šesto studijsko izdanje nazvano je Pray for the Wicked  i izašao je 22. juna. Novu albumsku avanturu najavili su singlom pod nazivom Say Amen (Saturday Night)

Spot za pesmu "Say Amen" (Saturday Night)

Uprkos ovakvom nazivu albuma, frontmen Brendon Uri (Brendon Urie) insistira da "ne može da izdrži zlo". On je, poput mnogih, izrazio prezir prema Donaldu Trumpu i njegovoj "nultoj toleranciji" koju primenjuje u sklopu imigracione politike koja je odvojila više od dve hiljade imigrantske dece od svojih roditelja na granici Sjedinjenih Američkih Država.

Verzija pesme High Hopes odsvirana uživo.

Pa i pored toga, ovaj omiljeni post-emo, stadion,  sving-pop outfit bend iz Las Vegasa, izjavio je kako je kompleksno bilo raditi na njihovom šestom studijskom albumu. Može se reći da je u kreativnom procesu ipak presudila doza samopouzdanja Brendonovog ekscentričnog karaktera, ali i želja da se opusti i zabavi a da se ne poklanja pažnja onome što neko drugi misli. Upravo zato ovaj bend nikada nije objavio isti album dvaput, ali na Pray For The Wicked oseća se kao da su konačno uspeli da prenesu taj frenetičan, blago haotičan stav uz efekat koji je istovremeno eklektičan i koherentan. Raspoloženje slušaoca menja se iz pesme u pesmu. Većina fanova izjavila je kako se ovde radi o njihovom najboljem izdanju u karijeri - pop panika je već krenula da se širi svetom!

U nastavku poslušajte pesmu "King Of The Clouds"

D.Majkić

  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Dnevna soba

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo