...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Lifestyle / Tehnologija

Zbogom Google plus

04.02.2019.

Google je doneo odluku da ugasi svoju društvenu mrežu još prošle godine, međutim, krajnji datum je pomeren nakon što je otkriven bag koji je ugrozio 52,5 miliona korisnika.

.

Kako prenosi The Verge, ovaj tehnološki gigant je objavio da Google plus posle 2. aprila 2019. godine više neće postojati, čak je i detaljno opisao korake koje će preduzeti do tog dana. 

Počevši od 4. februara, korisnici više neće biti u mogućnosti da kreiraju nove profile, stranice, zajednice i događaje. U narednih nekoliko nedelja, tasteri za prijavljivanje će prestati da rade i biće zamenjeni tasterima za prijavljivanje putem Googla.

Kod onih zajednica koje su sakupile mnogo zanimljivih i važnih podataka, kompanija će moderatorima dati priliku da ih preuzmu početkom marta. 

Međutim, Google plus za korisnike G Suitea će i dalje nastaviti sa radom. Uskoro bi trebalo da dobije i novi izgled i nove funkcije.

Možda te još zanima:

.

Facebook gasi Group Stories

Sve je više ljudi koji koriste aplikacije Messenger i Instagram, a sve je manje onih koji svoje priče i objave…

.

Youtube ukida poruke

Društvene mreže koliko god da služe za šerovanje fotki, statusa ili tvitova, u velikoj meri navikle su nas i na…

.

Microsoft zatvorio svoju biblioteku eknjiga

Od 2. aprila 2019. godine knjige se ne mogu dodavati u biblioteku kompanije Microsoft, a od početka jula 2019. godine…

.

Popularni Youtube kanal izbrisao veći deo sadržaja

Machinima YouTube kanal sa 12,4 miliona pretplatnika je u suštini izbrisan sa interneta, pošto je većina videa na kanalu povučena, prenosi Engadget. Poslednji video koji…

.

Gašenje DKSG ostavlja trajne posledice

Gašenje Doma kulture Studentski grad ili njegovo pripajanje Studentskom kulturnom centru Beograda, kako se spekuliše, potpuno bi ugasilo njegove aktivnosti.…

.

Štampana ljudska krv za bolje lečenje teških bolesti

Jedan biotehnološki startap ima neobičnu zamisao - 3D štampanje ljudske krvi, kako bi se pravili bolji lekovi za retke ili…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo