.
Trenutno
Tehnologija
 Novinari O radija
Lifestyle / Web

Uštedi vreme na društvenim mrežama

01.03.2019.

Profili na društvenim mrežama nas često opterećuju, oduzimajući dragoceno vreme koje bismo mogli korisnije da iskoristimo. Adekvatno i redovno održavanje Facebook, Twitter, Instagram i drugih naloga danas je izuzetno važno, ali je još važnije pametno iskoristiti nove tehnologije i okrenuti ih u svoju korist.

.

HootSuite je android aplikacija koje će raditi za vas i pružiti vam potpunu podršku u vođenju i održavanju društvenih mreža – sa koliko god profila budete želeli da žonglirate.

Aplikacija uključuje interfejs pomoću kojeg korisnik ima direktan pogled u svoj(e) Facebook, Instagram i druge profile. Pored toga, dozvoljava da "zakažete" slanje poruka u određeno vreme u toku dana. Stoga, ukoliko vam se dešava da zaboravite rođendane prijatelja ili da nemate pristup internetu onda kada vam je neophodan da pošaljete poruku u željeno vreme, sada možete da to podesite u aplikaciji i da opustite se.

Sve ovo dolazi sa besplatnim servisom, pa će tako i korisnici kojima do sada nisu bili važni brojevi, postati veoma zainteresovani za rast poseta. Ubedljivo najatraktivnija osobina ove aplikacije jeste sat koji otkriva koliko vremena ste uštedeli koristeći HootSuite.

.
Ako vam nije dosta dejting aplikacija ili su vam dosadile, imamo predlog za  jednu koja je potpuno drugačija od drugih.
.
Svedoci smo sve većeg curenja informacija, ličnih podataka kao i poruka sa društvenih mreža. Postavlja se pitanje da li ćemo…
.
Svake tri sekunde, neko je prisiljen da napusti svoj dom zbog sukoba ili progona. Među njima je više od 22 miliona izbeglica, od…
Program
Kalendar događaja
Mart 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Anketa

Da li biste učestvovali u akcijama prolećnog čišćenja životne sredine?