.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Lifestyle / Web

Sve o fudbalu iz kolevke fudbala

29.08.2016.

Danas svi igraju fudbal. To je rečenica po kojoj će u istoriju otići Milan Živadinović, čuveni srpski fudbalski "strateg" i stručni konsultant u mnogim emisijama o "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu". Iako je odavno postao planetarna igra, najbolji fudbal se po mišljenju fanova igra u Engleskoj, "kolevci fudbala". Sa time bi se verovatno složio i popularni Živa, a u to iskreno veruje ekipa fanova koja vodi sajt engleskifudbal.com.

.

Kada kliknete u about na njihovoj facebook stranici, pročitaćete samo jednu rečenicu koja glasi: Za nas, fudbal u Engleskoj je kultura. Iz toga se jasno može zaključiti sa koliko posvećenosti autori sajta prilaze temama o kojima pišu.

A tema nije samo premijerligaški fudbal, kako bi mnogi pomislili. Sa podjednakom strašću napisani su i brojni tekstovi o klubovima iz nižih liga (sve do Lige dva), tu su i prikazi života i karijera raznih igrača koji su ostavili trag u Engleskoj – od Bobi Mura i Lori Kaningema, do Džej Džej Okoče i Stivena Džerarda.

Osim priča o legendarnim ličnostima, na sajtu ćete pronaći vesti o najnovijim transferima, tekstove o engleskim klubovima, višedecenijiskm rivalstivma, talentovanim klincima, istorijatu engleskih gradova… Tu je i interaktivna mapa svih gradova i klubova koji igraju u engleskim profesionalnim ligama, iz koje u startu možete uočiti da je najveći broj ekipa grupisan u Londonu i zoni između Mančestera i Liverpula.

Posebna sekcija posvećena je Fantazi fudbalu, igri koja je poslednjih godina postala izuzetno popularna među milionima fudbalskih fanova u čitavom svetu. Ukoliko ste jedan od njih, engleskifudbal.com uoči svakog kola jednostavno mora biti vaša obavezna stanica prilikom sastavljanja tima – precizne analize, najnoviji podaci o igračima i ekipama, saveti i trikovi, preporuke, sve je tu, samo treba pažljivo pročitati i vaša fantazi karijera bez obzira na to koju ligu igrate definitivno će napredovati.

Engleskifudbal.com ima i svoju Instagram stranicu, a možete ih pratiti i na oficijelnom twitter profilu.

P. N.

.
Pogledamo se u ogledalo, pomislimo kako smo jako lepi, uključimo kameru i – razočaramo se. Preveliko nam izgledaju obrazi, puder…
.
Pokušali smo da pronađemo deset osoba koji ne vole seriju Prijatelji. Nismo uspeli. Još kada se ova serija spoji sa veikim brojem…
.
Svakom se bar jednom desilo da pomisli "Ma zapamtiću ovo, neću zapisivati" i da nakon toga ipak zaboravi. Da ne biste nešto zaboravili…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?