.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Sve o fudbalu iz kolevke fudbala

29.08.2016.

Danas svi igraju fudbal. To je rečenica po kojoj će u istoriju otići Milan Živadinović, čuveni srpski fudbalski "strateg" i stručni konsultant u mnogim emisijama o "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu". Iako je odavno postao planetarna igra, najbolji fudbal se po mišljenju fanova igra u Engleskoj, "kolevci fudbala". Sa time bi se verovatno složio i popularni Živa, a u to iskreno veruje ekipa fanova koja vodi sajt engleskifudbal.com.

.

Kada kliknete u about na njihovoj facebook stranici, pročitaćete samo jednu rečenicu koja glasi: Za nas, fudbal u Engleskoj je kultura. Iz toga se jasno može zaključiti sa koliko posvećenosti autori sajta prilaze temama o kojima pišu.

A tema nije samo premijerligaški fudbal, kako bi mnogi pomislili. Sa podjednakom strašću napisani su i brojni tekstovi o klubovima iz nižih liga (sve do Lige dva), tu su i prikazi života i karijera raznih igrača koji su ostavili trag u Engleskoj – od Bobi Mura i Lori Kaningema, do Džej Džej Okoče i Stivena Džerarda.

Osim priča o legendarnim ličnostima, na sajtu ćete pronaći vesti o najnovijim transferima, tekstove o engleskim klubovima, višedecenijiskm rivalstivma, talentovanim klincima, istorijatu engleskih gradova… Tu je i interaktivna mapa svih gradova i klubova koji igraju u engleskim profesionalnim ligama, iz koje u startu možete uočiti da je najveći broj ekipa grupisan u Londonu i zoni između Mančestera i Liverpula.

Posebna sekcija posvećena je Fantazi fudbalu, igri koja je poslednjih godina postala izuzetno popularna među milionima fudbalskih fanova u čitavom svetu. Ukoliko ste jedan od njih, engleskifudbal.com uoči svakog kola jednostavno mora biti vaša obavezna stanica prilikom sastavljanja tima – precizne analize, najnoviji podaci o igračima i ekipama, saveti i trikovi, preporuke, sve je tu, samo treba pažljivo pročitati i vaša fantazi karijera bez obzira na to koju ligu igrate definitivno će napredovati.

Engleskifudbal.com ima i svoju Instagram stranicu, a možete ih pratiti i na oficijelnom twitter profilu.

P. N.

.
Čak i na internetu koji nam nudi bezbroj mogućnosti, nekada možemo da upadnemo u rutinu kada su u pitanju stvari koje pratimo.…
.
Nema ništa gore nego skidati muziku i prebacivati je na telefon ako imate iPhone. Ova aplikacija može da vam olakša život.
.
Google mape vam neće biti dovoljne kada jednom saznate za aplikaciju koja vam daje neverovatno široku listu funkcija. U pitanju…
Program
Kalendar događaja
Jul 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?